2777
2789
عنوان

من به چی شوهرم دل خوش کنم بنظرتون😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 47 پست
خب تصمیمت چیه؟ خانوادت پشتت هستن؟ تا کی‌قراره اینحوری ادامه بدید؟ خرج خونتون ازکجا میاد وقتی بیکاره

خانوادم پشتم بودن الان اینوضعیتم نبود اگه برم قهر پدرومادرم خودشونو میکشن میگن ابرومون و بردی باید بمونم نفرینش کنم تا علیل شه

مامان پسر اینده 😍😍😍 خدایا من حاجتمو از تو میخوام .لطفا هرکی امضامو دید دعاکنه پسر باردارشم

یه بار از طرف دخترا برین جلو ،بهش بگن که با ما وقت بگذرون و بریم تفریح تا حالا این روش پیش رفتین؟؟

اره عزیزم قول دروغ بهشون میده و نمی برتشون

مامان پسر اینده 😍😍😍 خدایا من حاجتمو از تو میخوام .لطفا هرکی امضامو دید دعاکنه پسر باردارشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو که میدونی اخلاق شوهرت چطوریه واس چی سومی رو میاری؟؟؟؟

عزیزم سومی نمیارم الان دخترم هفت سالشه دومی هم باردارم

خب وقتی میگین ده سال دیگه سخته بیاریش تو راه

به عیچ احدی نمیاد توراه 

خب گیرم دومی !

عاشق پسره گفتم پسر شه سر به راه شه بخاطر پسر ودخترشد بدتر از قبل شدده

ناراحت میشی اگه بگم یه جا خوندم که سه ساله از شوهرت بیزاری پس چرا حامله شدی؟خب سخت تر کردی داستانتو ...

نمیشم عزیز هرچی میخوای بگو بجون دخترم قسم ناخواسته بودتایپکش هم هست چند بار دزدکی اومدم سقطش کنم حتی قرصم خریدم ولی گفتم این خدا خواسته هست 

خدا میدونه زندگیم چقد بده  میخواد زندگیم خوب شه حتما پسره شوهرم سر به راه میشه چون شوهرم عاشق پسر بشدت حتی پدرشوهرم بخاطر پسر دوتا زنشو طلاق داده چقدر گریه کردم چقدر نذرو نیاز کردم چقدر قرانو باز کردم قسمش دادم ولی هیچی به هیچی دعاهام تا بالای سقف خونه هم نمیرسه