2777
2789
عنوان

من به چی شوهرم دل خوش کنم بنظرتون😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 47 پست

استارتر الان دوتا دختر گل داری به جدایی فکر نکن اون دخترا گناه دارن فقط باید شوهرت و سربراه کنی با نرمی و اخلاق خوش بکشش سمت خودت ببین از کی حرف شنوی داره ازش بخواه نصیحتش کنن اینقد فضای خونه رو گرم کن که نخواد بره پیش مادرش

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

استارتر الان دوتا دختر گل داری به جدایی فکر نکن اون دخترا گناه دارن فقط باید شوهرت و سربراه کنی با ن ...

نمیشه دوساله من نصیحتش میکنم فیلم مشاوره هارو که میگه نزارید مادر دخالت کنه زن و بچه اولویت باشند واسش میفرستم با زبون خوشه با چیزهای که اون خواسته خودم تغییر دادم حتی هرکاری گفته کردم ولی کافیه مامانش لب تر کنه نه منو میشناسع نه بچه هاشو افسارش دست مامانشه بعد ده سال هنوز یکبار به حرفم گوش نداده از این میسوزم دیگه چه تلاشی کنم واسه زندگیم وقتی اندکی ارزش واسع من نه واسه بچه هاش قایل نیست اخه بگو حق ندارم دعاش کنم زلیل شه ببروش ور دل مامانش درجا سکته میکنه 

مامان پسر اینده 😍😍😍 خدایا من حاجتمو از تو میخوام .لطفا هرکی امضامو دید دعاکنه پسر باردارشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه اینها درحالی که کار نمیکنه قرض میکنه از اون قرضه میره خرج خونه باباشم میده اگه نده مادرش جلو رومون ده هزار بار نفرینش کرده از من بدتر حتی من این نفرین هارو از او یاد گرفتم ولی هیچیش نمیشه

مامان پسر اینده 😍😍😍 خدایا من حاجتمو از تو میخوام .لطفا هرکی امضامو دید دعاکنه پسر باردارشم