بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
برنامه (کانکت یار ) از بازار دانلود کنین ، رایگان هست ،یک ریال هم نمیخواد هزینه کنی -راحت میشه ۲۰۰ـ۳۰۰ هزار پول درآورد ، چندین کار مختلف داره ، مثلاً از هوش مصنوعی میشه متن گرفت در مورد موضوع خاص ، ۱۰۰ هزار برای همین موضوع بهتون پول میده، مثل انشا نویسی دوران مدرسه س ، انشا بدین پول میده قید و شرطی هم نداره ( توضیحات ش تو بازار گفته کار و میزان پولی که در میاری با بقیه فرق داره چون ممکنه من کلی مهارت بلد باشم پول بیشتر بگیرم و تو یک مهارت داشته باشی ، و حوصله و وقت باید گذاشت اگه خیلی حرفه ای باشی و کاربلد اینترنت روزی دو ، سه میلیون داری) این برنامه کد معرف نداره ، ولی اگه درآمد گرفتی صلوات یادت نره ـبیشتر فقط مغازه دار ها ثبت نام میکنه ، برای کسانیکه که خونه کار میکنن باید راهنما ثبت ش بخونی، کار راحت و مطمئن
نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست! زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همهی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨ 1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن 2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید 3. آقایون درخواست ندن ❤️🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمیتوانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)
اگر از من بپرسن قشنگترین واژهای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه میکنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچهها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم میکنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمیده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙