2777
2789
عنوان

متاهلا از کجا به بعد دیگه عوض شدی دیگه از ته دل نمیخندی

| مشاهده متن کامل بحث + 7129 بازدید | 205 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظر من شاد بودن انتخاب  خود ادمه و تو سختی هم میشه شاد بود و از ته دل خندید.

پارسال تو همین ماه بچم را از دست دادم و فکر می کردم دیگه اون ادم سابق نمیشم ولی وقتی به این رسیدم که همه چی دست خداست و تو اون دنیا هممون دور هم جمع میشیم به خاطر اون بچه هام بازم از ته دل میخندم.

جلو من سکوت میکرد و این عذابم میداد میگفتم به چه دردم میخوره پیش تو خرابم میکنن ولی تو حاضر نمیشی جل ...

آشتی هم بکنه بازم میدونه چه جوری هستن

همین که پشت هست به خدا کافیه پیش تو طرفداری نکرد هم نکرد بعدا بره بهشون بگه باز خوبه

بعصی مردا منطق ندارن و هرچی خانوادسون بگه همونه اینا غیرقابل تحملن ولی مال تو باز خوبه

اره خیلی درصورتیکه توکل فامیلشون من ازهمتون سرتربودم ازهمه لحاظ.ولی صدای شکستن قلبمو واسه اولین بارش ...

مامان منم بابام موقع عقدشون یک کاری انجام میده ( ی رفتار زشت ) که مامانم میگه با اون رفتارش صدای شکستن قلبمو شنیدم ،مامانم خیلی سختی دیده اما فقط در این مورد اینو میگه 

به نظر من شاد بودن انتخاب خود ادمه و تو سختی هم میشه شاد بود و از ته دل خندید.پارسال تو همین ماه بچ ...

ببین آدم میخنده ولی انگار یه چیزی تو وجود آدم نیس یه چیزی کمه یا چیزی از دلت کنده شده

من خیلی وقتهولی حتی دیگه حوصلشو ندارم بهشون فکر کنمفقط دارم نفس میکشم

منم میخوام اهمیت ندم

سر خودمو گرم میکنم

ولی خب این عذاب همیشه هست میترسم مریض شم از دستش، شما چیکار میکنی که بتونی تحمل کنی

از وقتی که بخاطر زندگی توی خونه ی مادرش بچه هام سقط میشدن و هیچ اهمیتی نمی‌داد. هنوزم زندگی پیش خانو ...

چقدر شبیه منی

بچه دار شدی شما؟ 

به نظرت همچین مردی که به خانوادش وابسته س،بعد از بچه بهتر نمیشه؟

ببین آدم میخنده ولی انگار یه چیزی تو وجود آدم نیس یه چیزی کمه یا چیزی از دلت کنده شده

قبول دارما ولی باید زندگی کرد.زندگی برا همه سخته برای هر کسی یه جوره.میدوپم چی میگی منم میخندم ولی بعضی وقتا تهش گریه هست.ولی همینم که هستم به خودم نمیدیدم.

اکه پشیمونه و میتونه ترک کنه و خیانتشم کنار بذاره بیشتر فکر کنهم خیانت هم اعتیاد هردوشون خیییییلی سخ ...

الان که خونه پدرم هستم میگه ترک کردم قرص از داروخونه گرفتم مصرف میکنم ولی وقتی خونه نبود رفتم خونه دیدم هم نمیدونم سوخته بود شیره بود چی بود تو یخچال و تخم خشخاش پیشرفت کرده اختمالا میخواد کشت کنه. یک شاخه گل مصنوعی که خشک شده بود هم رو دراور  

ربطی به تاهل و تجرد نداره.به شرایط زندگی و محیط و حتی ژنتتیک بستگی داره.

مجردم ولی دیگه حتی یادم نیست کی از ته دل خندیدم!پس تاهل را برای خودتون سخت ترش نکنید.همونقدر که احتمال داره در تاهل مشکل ایجاد بشه در دوران مجردی هم میتونه هزار مشکل باشه که خنده یادمون بره.حداقل از نوع از ته دلش.