2777
2789
عنوان

متاهلا از کجا به بعد دیگه عوض شدی دیگه از ته دل نمیخندی

| مشاهده متن کامل بحث + 7126 بازدید | 205 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اواخر دوره عقد هرچند دوره عقدم ۴ ماه بود. آخرای ماه بهم توهین میکرد شکاک بود و سیلی زد . گفتم اشکال نداره عصبی شده.

نمیدونم واقعا همه چیز تلنبار شد روهم و دیگه آدم خوشی نیستم . تازه دوماهه اومدم خونه خودم و همش دعوا داریم . فقط صبر میکنم و تحمل . تا ببینم خدا چکار میکنه‌. 

الان که خونه پدرم هستم میگه ترک کردم قرص از داروخونه گرفتم مصرف میکنم ولی وقتی خونه نبود رفتم خونه د ...

عزیزم اون خشخاش بوده و توی عطاری ها می‌فروشند. اغلب کسایی که میخوان با روش سنتی ترک کنند از گل شقایق و خشخاش استفاده میکنن و مینوشتن میخورن تا درد ترکشون کم بشه.

اواخر دوره عقد هرچند دوره عقدم ۴ ماه بود. آخرای ماه بهم توهین میکرد شکاک بود و سیلی زد . گفتم اشکال ...

معمولا اوایل زندکی این چیز ا هست مخصوصا دوران عقد

با سیاست به رتهش بیار انشالله بهتر میشه

از وقتی فهمیدم پسر کوچولوم مبتلا شده به سرطان لعنتی خوشی هام تموم شد

انشالله زود خوب میشه عزیزم

اغلب بچه ها سرطان شون به درمان جواب میده و خوب میشن

بچه ی تو هم خوب میشه فقط خوشحال نگهش دار که روحیه خیلی مهمه

معمولا اوایل زندکی این چیز ا هست مخصوصا دوران عقدبا سیاست به رتهش بیار انشالله بهتر میشه

شروع کردم به نماز شب بلکه خدا نگاهم کنه و با هم خوب باشیم و دست از محدودیت ها تحقیر کردنش برداره‌ چون من زندگیمو دوس دارم.

[QUOTE=389928723]چقدر شبیه منی بچه دار شدی شما؟  به نظرت همچین مردی که به خانوادش وابسته س،بعد از بچه بهتر نمی ...[/QUOTE 

من الان بچه دارم ولی شوهرم تغییر زیادی نکرده متاسفانه 

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید.