2777
2789

دختر دوست مامانم که قبلا با هم دوست بودیم ولی الان نه 

جدیدا داره با عشقش ازدواج میکنه مامانش خیلی چص کلاسه بازم میخواد دم ب دیقه بیاد از دامادو دخترش بگه و کلاس بزاره 

منم ک تو سن ازدواج تو هیچ رابطه ای نیستم ولی دعوای شدید کردنی با مامانم میکوبه سرم که ازدواج نکردم 

چجوری بی تفاوت باشم حداقل خداروشکر میکنم شغل رسمی دارم و سایه پدرو مادر بالا سرمه چون اون دختره پدرش تو ۱۰ سالگی از دست داده 

چگونه تو اینجور موقعیتا بر اعصاب خودتون مسلط میشید 

تصمیم گرفتم اصلا تو دید زنه نباشم 

مامانمم بهش رو میده اونم هی کلاس میزاره و دروغ میگه

میشه دعا کنید به خواسته قلبیم برسم 💜مرسی🧡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون زنه عقب مونده است که برا همچین چیزی کلاس میذاره!!

شما که شاغل و تحصیلکرده ای دیگه چرا به این چیزا فکر میکنی؟

بذار اون کلاسش رو بیاد ولش کن ... این مسئله انقدر بی ارزش هست ک نباید حتی بهش فکر کنی

به رشد کردن خودت مشغول باش عزیزم🥰

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

ازین زناس که فقط میاد از داشته هاش میگه طوری که دیگرونو بیازاره 

مثلا الکی پیش بچه ها میگه من واسه بچم همه چی میخرم و خوبم تا اونا از مامانشون ناراحت بشن

اون زنه عقب مونده است که برا همچین چیزی کلاس میذاره!!شما که شاغل و تحصیلکرده ای دیگه چرا به این چیزا ...

دیگ رشد کردنموتموم شد 

کلا کلاس میزاره طوری که طرف حس بدی بگیره مثلا از قصد تو جمع دختر بچه ها با دخترش خوب رفتار میکنه و میگه واسش اینو خریدم اونو خریدم که بچه های دیگ حسرت بخورن 

دیگ رشد کردنموتموم شد کلا کلاس میزاره طوری که طرف حس بدی بگیره مثلا از قصد تو جمع دختر بچه ها با دخت ...

انسان مدام در حال رشده شما مگه به چه مرحله ای رسیدی که رشد کردنت تموم شده؟ رشد منظورم موفقیت هست... درگیر زندگی خودت باش چیکار داری که اون چی میگه و چیکار میکنه.. چرا حرف بقیه و کاراشون برات مهمه؟

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶