2777
2789
عنوان

من لکنت دارم و نگران بچه‌هام هست

500 بازدید | 25 پست

سلام شبتون بخیر باشه

این سوال رو قبلا پرسیدم

اما میتونم دوباره نظر شما رو بخوام؟

من از یک سنی به بعد توی بعضی حروف مخصوصا دال و ن لکنت دارم.

این لکنت در حدی نیست که اگر کسی با من صحبت کوتاه کنه متوجه بشه…

من‌ وکیل هستم و بعضی روزها مجبور میشم ساعت‌ها صحبت کنم.

بعد از ازدواجم و تشویق همسرم به ادامه تحصیل در مقطع دکتری و گرفتن پروانه وکالت خیلی خیلی کمتر شد.

توی این بهتر شدن بیشترین نقش رو همسرم داشت.

از روز اول هر جا، توی دادگاه، محل کار، خیابون، مهمونی لکنت کردم، اولین کسی که دستم رو گرفت و توی گوشم گفت هیچی نیست ادامه بده همسرم بود.

زمانی که تصمیم به بچه‌دار شدن گرفتیم گفتم من باید مطمئن بشم که بچه‌های من به این مشکل مبتلا نمیشن.

لکنت من ژنتیکی نیست و در اثر یک اتفاق در کودکی به وجود اومده بنابراین بعد از مشورت با چندتا دکتر گفتاردرمان بهم اطمینان داده که قابلیت انتقال نداره.

دختر اولم الان ۴ سالشه

فوق العاده صحبت میکنه و من بخاطر تجربیات تلخ خودم و اینکه بخاطر مادر بودنم و اینکه دائم کنارش هستم توی سنین پایین از روی عادت حروف رو تکرار نکنه هر دوماه یک جلسه می‌برمش گفتار درمان.

بعد از زایمان دومم لکنتم کمی برگشت و بیشتر شد.

چندروز پیش توی مهد دخترم از یک دادگاه سخت برگشته بودم و حالم خوب نبود هنگام صحبت با مربی کمی لکنت داشتم…

از این روز ذهنم درگیره که اگر روزی برم دنبال دخترهام مدرسه و این اتفاق بیفته خجالت میکشن از اینکه من مادرشون هستم؟

یا ممکنه احساس بدی داشته باشن؟

حس می‌کنم مادر خوبی هستم براشون

پدر خیلی خوبی براشون انتخاب کردم

رفاه دارن

سعی می‌کنم توی زندگی خوشحال باشن

دنبال آرزوها و اهدافشون برن و مطمئن باشن از اینکه پدر و مادر حامی دارن…

اما می‌ترسم از روزی که ازم خجالت بکشن…

بنظرتون من اشتباه کردم که بچه‌دار شدم

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

چه همسر خوبی دارین امید وارم خوشبخت باشین 

دوباره تمرین کنین انشالله خوب میشه...نگران بچه هاتون هم نباشید وقتی بهشون اعتماد به نفس و آرامش بدین لکنت نمیگیرن

دنیا و آخرت حسین:)))))🫀🪐 میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید..؟💞                                                    + بماقضیت‌عمرك‌یا‌ابن‌آدم؟- بحب‌الحسین ..+ ای‌فرزندِ‌آدم،عمرت‌راچگونه‌گذراندی؟- باعشقِ‌حسین♥️ :))!                                                                                       "به کوروش بزرگ افتخار،و به علی شاه مردان اقتدا میکنم💛"                                                                                           یه روزی هم میرم کربلا و ضریح و  بغل میکنم و میگم:"حالا منمو،کوه غممو،درمانِ اباعبدلله         حالا منمو ،چشم ترمو،بارانِ اباعبدلله...ای به قربان اباعبدالله...❤🫀        ۱۴۰۴/۵/۲۲ ..دوباره راهی نشدم...دوباره نیومدم..ولی تو فراموشم نکن💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وااا لکنت مگه دست خود آدمه که خجالت آور باشه

یه بار داشتم به این فکر میکردم که اگر خواستگارم لکنت جزئی داشته باشه اصلا با این موضوع مشکلی ندارم

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

اصلا نگران نباش. مادر منم مثل شماست. اونم بخاطر یه ترس تو بچگی این موضوع براش پیش اومد. هیچ کدوم ما این مساله رو نداریم و هرگز هم احساس خجالت یا چیز دیگه نداشتیم. مثلا کسی که عینکیه باید خجالت بکشه یا بچه هاش خجالت بکشن؟

ابدا چنین فکرایی نداشته باشید. شما یه خانم موفق هستی که بچه ها بهتون افتخار میکنن

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

اگه واقعا تحصیل کرده ای همچین دیدگاه و ترس و استرسی عجیبه.‌‌..این همه نگرانی بخاطر لکنت؟؟؟؟؟

بله

و شما هم اگر تحصیل‌کرده باشید متوجه میشید که بعضی رنج‌هایی که انسان‌ها سال‌ها متحمل میشن، آسیب روانیشون دست خودمون نیست

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

واااای چه ربطی داره 

از شما که با سوادی بعیده این حرفا

استغفرالله داری ناشکری می‌کنی بخدا 

آخه لکنت که اصلا چیز خاصی نیست که این همه نگرانی داشته باشه 

من چند نفرو دیدم که لکنت داشتن و کلی هم افتخارات داشتن در زمینه های مختلف 

خواهشاً کمتر بهش فکر کن و انقد بولدش نکن تو زندگیت

به نظرم خیلی حیف بود اگه تو و همسرت با این همه خوبی بچه‌دار نمیشدین. کار خیلی خیلی خوبی کردی. اتفاقا بچه‌هات بزرگتر بشن بجای یک حامی(همسرت)، سه تا حامی خواهی داشت و یه روز میرسه که یهو به خودت میای و میبینی خبری از لکنت نیست!