2777
2789
عنوان

کمپین اخراج مرد ها از نینی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 101 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه شوهرم ببینه چ فکری میکنه؟؟نگا کنیدحالا ما عاقلیم پذیرش نمیزنیم بعضیا بچع سالن گول میخورن

شوهرت از کجا قراره ببینه؟؟ گیریم هم ببینه! مگ خوردن شمارو؟ قبول نکردی و تمام و کار درست انجام دادی دیگ قراره چ فکری کنه!

اون‌بچه سال هم‌ جاش اینجا نیس حالا ک هست حقشه، فقط هم درخواست مردا نیس، کلی تاپیک هست ک مناسب بچه سال ها نیس 

من خودم کلی درخواست دارم ک معلق نگهشون داشتم و قبول نکردم 

خاصیت مجازی همینه، باید خودمون مراقب باشیم

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

@niniyar عزیزان مطمئنم اگه اعتراض کنیم امکان نداره بی نتیجه بمونه چون اساس این سایت برای کمک به خانوم های متاهل و باردار هست

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

کاربر زن وقیح هم زیاد داریمب یان افراد چ زن و چ مرد ک وقیح هستن کلا نباید محل داددرخواست قبول نکردجو ...

میگید درخواست رو قبول نکنیم والا بعضیاشون اینطورین ک درخواست رو رد میکنی دوباره میفرستن اگر هم همینطوری بذاری بمونه یعنی نه رد کنی نه قبول کنی درخواست رو رد نیکنن دوباره میفرستن

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

شوهرت از کجا قراره ببینه؟؟ گیریم هم ببینه! مگ خوردن شمارو؟ قبول نکردی و تمام و کار درست انجام دادی د ...

خودت مرد نیستی احیانا اینقدر عصبی شدی و جانب داری میکنی؟؟؟😂

شوهرت از کجا قراره ببینه؟؟ گیریم هم ببینه! مگ خوردن شمارو؟ قبول نکردی و تمام و کار درست انجام دادی د ...

بیا اینم یکیش ک موافقع مرداس 

ازماست ک برماست 

ب زن متاهل پیشنهاد دادن خم زشته ربطی ب قبول کردن من نداره

.

ناید اینقدر وقیحانه و علنی باشه حداقل نینی یار انگار خودش مرد هست که بها میده بهشون

بخیال بابا

من بیشتر پنج ساله اینجام

وقیح چ زن چ مرد زیاد دیدم

زن وقیح ندیدی اینجا ک گیر دادی آقایون؟

ی دعوا اگ بشه ببین همین کاربرای زن چ فحشایی بهم میدن

یکی اینجا هی ب مردا چی میگ بعد خودش ب شدت بددهنه

لپ‌کلام من اینه ک آقا خودتون مراقب حریم خصوصی خودتون باشید، درخواست قبول نکنید، هم کلام نشید، و ی گزارش و تک نی نی یار کافیه

هر چیزی رو هم اینجا نگید 

کاربر خاموش هم زیاد داره اینجا

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
لطفا بیخیال مذکر های سایت بشید انگار نه انگار که هستن همین خودتون دارین پیچیده اش میکنین

دقیقا نمیدونم چرا انقد مهمش میکنن این موضوع رو 

من چندین ساله که اینجام خدا شاهده تا بحال برام پیش نیومده مزاحمت ایجاد کنن فقط دو سه نفریشون درخواست دادن که من قبول نکردم همینجور گذاشتم معلق بمونن دگه تموم شدو رفت 

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

بخیال بابامن بیشتر پنج ساله اینجاموقیح چ زن چ مرد زیاد دیدمزن وقیح ندیدی اینجا ک گیر دادی آقایون؟ی د ...

چقدر مردونه حرف میزنی آبجی😔

حق داری وقتی جنس خودت مرد هست ازشون طرفداری کنی و از جنس زن با نفرت حرف بزنی 

@niniyar‍ امثال این کاربری با اسم خانوم میان درحالی که مرد هستن