2777
2789
عنوان

کمپین اخراج مرد ها از نینی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 101 پست
طرز فکرت اینه حتما باید تهمت ناموسی بزنی تا دل طرف بشکنه! اوکی عزیزم ب همین طرز فکر ادامه بده و هر ن ...

هرچی جوابتو نمیدم فکر نکن حق با توعه حوصله ندارم یه چیز بگم بیشتر ناراحت بشی 

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

اگه عقل داشتی تو جایی ک زنا ب ستوه اومدن از دست مزاحمت مردا سکوت میکردی دفاع نمیکردی 😂😂🫠

هموووون😂😂😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کسی عقل نداره ک با کج فهمی حرفای بنده رو جور دیگ برداشت کنه😉 اون کاربر فهمیده و عاقل چون از عمد خود ...

دوستمون کامنت خوبی برای حال تو گذاشت.

نوشت اگه عقل داشتی تو سایتی که همه از دست مزاحمت مردا به ستوه اومدن به سکوت کردن تشویق نمیکردی 

خانما اینجا هم میوفتید به جون هم ؟!

اینقدر بدم میاد وقتی توی این مملکت که همه چیزش به نفع مردا هست یه سایت درست کردن مخصوص خانوما

اونوقت همین خانوما انگار کمبود مرد دارن تو زندگیشون مرد ندیدن از مردا اینجا دفاع میکنن لعنتی خودت زن هستی خودت تاحالا مزاحمت نکردن برات نا امنی حس نکردی 

اینقدر بدم میاد وقتی توی این مملکت که همه چیزش به نفع مردا هست یه سایت درست کردن مخصوص خانومااونوقت ...

کامنت های من موجوده پس بیخود برا خودت دروغ نگو راجع ب من 

از هیچ‌مردی دفاع نکردم و حرف حق زدم فقط طوری ک اون خانم بافهم هم متوجه شد 

شما ک ادعای خوب بودن داری همچنان ب دروغ گفتنات راجع ب من و تهمت زدنات ادامه بده جوابت با خود خدا 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
خانما اینجا هم میوفتید به جون هم ؟!

وقتی همنجس خودمون راجع ب همنجسش دروغ بگ و تهمت بزنه انتظاری از مردا نیست دیگ

اسی هر چی دلش خواست ب من گفت و تهمت زد بعد ادعاش هم میشه 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
صلوات بفرست آبجی ، کشش ندید

حتما گلم

جواب تهمتای ایشون باشن با خدا

دقیقا نمیدونم چرا انقد مهمش میکنن این موضوع رو من چندین ساله که اینجام خدا شاهده تا بحال برام پیش نی ...

دقیقا منم همینطور 

هر چی اینا پیگیر تر باشن اونا دو برابر پیگیر ترن