2777
2789
عنوان

کمپین اخراج مرد ها از نینی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 101 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه اینقدر وقیحانه و علنی اینکارو میکنن و حق به جانب هستن انگار نینی یار هم مرد هست که رسیدگی نمیکنه

کاربر زن وقیح هم زیاد داریم

ب یان افراد چ زن و چ مرد ک وقیح هستن کلا نباید محل داد

درخواست قبول نکرد

جوابشون روام نداد

همون تگ نینی یار کافیه 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
مثلا اخراج کنن فک کردی دیگ کاربر خاموش مرد نخواهیم داشت؟ فک کردی کاربرای زن خیلی خوبن ک حالا مردا نا ...

ناید اینقدر وقیحانه و علنی باشه حداقل 

نینی یار انگار خودش مرد هست که بها میده بهشون

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

با اسم زن میان مثل کاربر ایدا که گفت مرده و ایدا اسم خواهرشه

اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      

اینقدر هم وقیحانه اینکارو میکنن

یا با این تایتل 

👈حوصله ام سر رفته درخواست بدین 

ایشون 

مریم6565

و امثالهم 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

@niniyar‍ نینی یار عزیز اگه زن هستی و همجنس من هستی باید درک کنی چقدر برای ما سخته تحمل این فضای مسموم

این سایت بدون حضور مرد ها جای خیلی خوب و آموزنده ای هست برای ما

خواهش میکنم اگر مرد نیستی و خودت زن هستی یکم رسیدگی کنید ما خسته شدیم

پیشنهاد هر ده دقیقه یک تاپیک با عنوان تر بی غیرت اینجا ترک کن بزنیم

خوبه ها ایده باحالیه😆😆😆😆

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

اگه شوهرم ببینه چ فکری میکنه؟؟نگا کنیدحالا ما عاقلیم پذیرش نمیزنیم بعضیا بچع سالن گول میخورن

اینم نمونه

@niniyar‍