2777
2789
عنوان

خواهر شوهرا هم بد هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 68 پست

من خودم خواهر شوهرم همیشه احترام میزارم اگرم ناراحت باشم از خانم برادرم سعی میکنم ارتباط کم کنم اینطور متوجه میشن ولی اصلا تا الان بی احترامی نکردم ..ولی  خودم خواهر شوهر ندارم اگر بود و اخلاقش ب خانواده همسرم میکشید بنظرم نمی ساختیم باهم چون بشدت سرد و تندن حتی همسرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواهرشوهر چیکارست آخه که بخواد سه سوته طلاق بده؟،😂دور از جون خواهرشوهرای اینجا خواهرشوهر خر کی باشه ...

ای بابانمیدونی چطور تاثیر گذاره حرفاشون بخدا میتونن به آب خوردن زندگیت خراب کنن کافیه اراده‌ کنن  

البته بستگی به مرد هم داره شوهر من خیلی قبولشون داره و به حرفشون سالها اونا میگفتن و شوهرم‌انجام‌میداد 

ببین من خودم ۴تا خواهر شوهر دارم بی نظیر با شعور آگاه واقعا ۱۷ساله جز ادب و احترام چیزی ازشون ندیدم خودمم خواهرشوهرم یه زنداداش دارم کاری به زندگیشون ندارم ممکنه اون بگه من سردم کم رفت و آمد دارم یا هرچی و اینو بدی من بدونه

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خودم خواهرشوهرم ولی همیشه حواسم به رفتارم بوده. شده زن داداشم بهم تیکه بندازه و ناراحتم کنه، اما ...

کاش هر  دو طرف دل نشکنن.

من واقعا کاری به کسی ندارم.ولی خواهراش شوهرم تیکه میندازن.زیرزیرکی دخالت میکنن و فکر میکنن به گوشم‌نمیرسه

بخدا من خواهر شوهرم خب مامانمم مادرشوهر 

ولی مامان من ی اخلاقی داره تو دعواها طرف دامادو عروسشو میگیره من ک لجم میگیره ازین کارش بهش میگم میگه نمیشه ک ب بچه مردم سرکوفت بزنیم 

ولی منم اصلا ب زنداداشام کهر ندارم اتفاقا خیلی هم باهام صمیمی هستن بامن دردو دلشونو میگن منم میرم پاچه داداشمو میگیرم چرا اینکارو کردی 😂😂😂

قصه نگو ،ذات خواهرشوهر حسوده

اتفاقا تجربه ثابت کرده آدمهایی که خودشون ذاتشون بده و حسودن این صفات رو به دیگران نسبت میدن آخه امثال شما هیچی هم نیستن فقط توهم حسادت دارن چون خودشون حسودن

بخدا من خواهر شوهرم خب مامانمم مادرشوهر ولی مامان من ی اخلاقی داره تو دعواها طرف دامادو عروسشو میگیر ...

مادرشوهر من همیشه طرف پسرشو میگیره

همیشه از نظرش عروسا بدترین آدم دنیان

تو دعوای آخرمون پسرش پا شد منو بزنه،لال شد و جلوشو نگرفت.در حالیکه مقصر نبودم.من فقط نذاشتم‌شوهرم تو جمع بچمو بزنه.همین.

ای بابانمیدونی چطور تاثیر گذاره حرفاشون بخدا میتونن به آب خوردن زندگیت خراب کنن کافیه اراده‌ کنن ال ...

مرد اگر مرد باشه اجازه نمیده خواهرش بخواد تو زندگیش دخالتی کنه‌اونایی که میذارن زیادی بی عرضه ونامردن

آدم بد تو هرنقشی که باشه آدم بده هست ....

یه خانم حسود هم خواهرشوهرحسودی میشه هم عروس حسودی ... عروس رو یجور اذیت میکنه خواعرشوهراش رو هم یجور دیگه...مادرشوهرهم شد میفته به جان عروس....