2777
2789
عنوان

خواهر شوهرا هم بد هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 68 پست

شاید حرفی که میزنم در مورد همه اجرایی نشه، ولی من فکر میکنم مقصر خیلی مسائل خودمون و همسرمونیم. اگر به کسی اجازه دخالت ندیم، اگر خودمون و زندگیمون حریم داشته باشه، اگر دهنمون چفت و بست داشته باشه و هر حرفی رو هرجایی نزنیم، اگر بدونیم با هر آدمی تا چه حد باید ارتباط داشته باشیم و خیلی اگرهای دیگه، وضعیت خیلی بهتر میشه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم برادر داری یا ن ولی فک اون خودت خواهر شوهری حالا نظرت راجب جملت چیه؟

برادر دارم اصلا از زندگیش سر در نمیارم هیچی نمی‌پرسم چیزی ام نمیگم 

یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد
ولی من فکر میکنم کلا ارتباطی با عروسمون نگیرمچ خوب چ بد کلا ارتباط نگیرمبنظزتون شدنیه؟

ببین خوب بودن ربطی به حرف نزدن نداره

خواهرشوهر من با رفتارش بشدت ناراحتم میکرد

مثلا روی جهیزیه من ایراد گذاشت(تا فرشمو پهن کردم با دستش تست کرد ببینه تراکمش چجوریه یا روی بوفه دکوری ایراد گذاشت)

کلا رفتاراش آزاردهنده س.حتی اگه حرف نزنه.

کاری کرد که شوهرم قاطی کرد و برداشت پیامک داد گفت تو زندگیم دخالت نکن🫠

شما صد در صد مثل خواهرشوهر من نیستی

شما از خودت شروع کن...ن همسر ن جاری ن مادر ن خواهر شوهر بدی نباش...تغییرات دنیا از خود ما اول شروع م ...

عزیزم من با زندگی هیچ بشری کاری ندارم

کجا کاری خواهر شوهرت اراده‌ کنه میتونه سه طلاقه ات بده جاری نهایتا قهر می‌کنید

خواهرشوهر چیکارست آخه که بخواد سه سوته طلاق بده؟،😂دور از جون خواهرشوهرای اینجا خواهرشوهر خر کی باشه بخواد غلط اضافی کنه

الان دیگه دوره مادرشوهرنیس،دوره خواهرشوهره،چون اونه که مدیریت میکنه حتی رفتارمادرشوجاری که مهم نیس گ ...

وای جاریای من که رییسن

کلا خواهرشوهر به زن برادر حسادت میکنههمه چیزو برای خودش میخواد

خودت خواهرشوهر نیستی یا مادرت؟چه ربطی داره ؟؟به ذاته کسی که ذاتش بده چه عروس باشه چه خواهرشوهر بد هست کسی هم خوبه تو هر نقشی خوبه

مثلا من پنج تا زنداداش دارم همشون عروس دارن خواهرشوهر یکی دیگه ان

در ضمن تا خودت حسود و بدجنس نباشی این صفات به همه نسبت نمیدی من چهار تا خواهرشوهر دارم خوبن یا چهار تا عمه دارم با مادرم خوبن آدم خودش خوب باشه

شاید حرفی که میزنم در مورد همه اجرایی نشه، ولی من فکر میکنم مقصر خیلی مسائل خودمون و همسرمونیم. اگر ...

آفرییییییین

من نتونستم به شوهرم بفهمونم هی جلو خواهر و نادرت ناله نکن،راز زندگیمو نریز رو دایره.نمیفهمه.

جیک و پوک منو میدونن

اگه جلوی خواهرشوهرمو نمیگرفتم،داشت تو مسائل اتاق خوابمم فوضولی میکرد کم کم.