2777
2789
عنوان

دعا برای آشتی و رابطه خوب همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 67 پست

توی لیوان یا ظرف که دیگه نخوای استفاده کنی نمک دریا و اب حل کن بزار تو خونه ولی جایی که کسی نبینه 3 یا 7 روز بعدش با احتیات بنداز دور از اون ظرف دیگه استفاده نکنی اصلا ابش تو خونه جایی نریزی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خیلی سوال پرسیدم خجالت میکشم فقط کلمه ی یاودود رو ۱۰۰۱بار تکرار میکنیم فقط همین کلمه اخه گوگل ...

سلام ایراد نداره گلم چرا خجالت میکشی هرچقدسوال داری بپرس عزیزم‌.ببین هم کلمه ودود خاصیت محبت بین زوج ها را داره هم ذکربسم الله الرحمن الرحیم میتونی جفتش را بگی صلوات شمار دانلود  کن از بازار یا انگشتی بخر  مدام تکرار گن موقع غدا درست کردن موقع پیاده روی موقع جارو کشیدم رفتن با اتوبوس هر زمان میتونی بگی نیت کن ۱۵هزار بگی بنیت حاجتت من خودم ابن طو میگم‌ گلم بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم یاودود من بارها حاجت محال گرفتم بازم سوالی داری بپرس خجالت هم نکش گلم‌

عزیزم خیلی سوال پرسیدم خجالت میکشم فقط کلمه ی یاودود رو ۱۰۰۱بار تکرار میکنیم فقط همین کلمه اخه گوگل ...

بعدم گلم با یه بار جواب ممکنه نده گوگل زده ۱۰۰۱ بار بله  ولی مداومت میخاد ممکنه ۴۰ روز طول بکشه جواب بگیری یعنی ۴۰ روز باید روزی هزارتا بگی ولی معمولا کمتر میشه من خودم روز ۱۰ تا ۱۵ معمولا حاجت مبکیرم‌