2777
2789
چون شنیدم که این چیزا فقط تو اسلام هست و تو دین مسیحیت نیست تا جایی که میدونم

دین مسیحیت هم انواعی داره، تو برخیشون ختنه هست

دین یهود هم ختنه داره

وقتی که با معرفت و شناخت مسلمان باشی و بدونی همه چیز اسلام به صلاح انسانه، دیگه دنبال تایید از دین های دیگه نیستی

مناسفانه غسل کردن رو انداختن گردن کثیف بودن اعراب اون زمان ختنه کردن رو انداختن گردن کثیف بودن اون زمان. 

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون ک اسلام اخرین دین و کامل کننده ادیان

همه میگن دین ما بهترینه مطمئنا یه.ودی ها و مسیحی ها هم همین فکر رو دارن 

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

دین مسیحیت هم انواعی داره، تو برخیشون ختنه هستدین یهود هم ختنه دارهوقتی که با معرفت و شناخت مسلمان ب ...

از نظر من نیست هرکس نظر خودشو داره

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

راستش بچه دوستم انجام داده حدودا یکسالونیم از پسر من بزرگتره حین تعویض پوشکش اتفاقی چشمم خورد آلتش ا ...

این چیزا ژنتیکه گلم ربطی به ختنه نداره بعدم پسر شما الان پوست سرش اویزونه فک میکنی خیلی بزرگه

راستش بچه دوستم انجام داده حدودا یکسالونیم از پسر من بزرگتره حین تعویض پوشکش اتفاقی چشمم خورد آلتش ا ...

چون این کامنتت رو دیدم اینو میگم. این کار رو نکن. این ظلم رو در حق بچه ت نکن. این همه مرد توی دنیا ختنه نشدن مگه همه عفونت دارن؟ ختنه مساله ی دینی و اعتقادیه. که البته همونم من قبول ندارم چون هیچ جای قران گفته نشده و اگه بخوای با منطق مذهبی بری جلو باید بگی خدا هیچ چیز زائدی نیافریده. 

من دادشم تا ۴ سالگی انجام ندادیم براش دچار عفونت ادرار شد دکتر گفت سریع ختنه

وقتی ختنه نشده باشه طرف باید هر بار بعد سرویس زیر اون پوستو بشوره وگرنه عفونت میگیره و طولانی مدت باعث بیماری های دیگه میشه. اونوقت پسره کی حوصله میکنن هربار این کارو کنن؟

والا من نمی فهمم چون اروپا آمریکا انجام نمیدن پس درست اینه ک ما انجام ندیم من اصلا کاری ب اسلام ندارم چرا فکر می کنیم هر کاری ک غرب انجام میده درست

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍
چون این کامنتت رو دیدم اینو میگم. این کار رو نکن. این ظلم رو در حق بچه ت نکن. این همه مرد توی دنیا خ ...

قران ی کتاب جامع ک بیشتر سعی داره سرنوشت گدشتگان رو ب ما بگه. قرار نیست ک جز ب جز دین رو برامون تشریح کنه

اونموقع امام جعفر صادق ک ۴۰۰هزار شاگرد داشته فکر میکنید برا چی بوده؟؟ میگفت قران هست من شاگرد برای چی تعلیم بدم.

الان ناخن شما ک بی اندازه بلند میشه جزو ضایعات نیست؟ پس نباید اصلاح و مرتب بشه. 

خانم ها برا جراحی بینی و ژل و بوتاکس مسابقه میدن اون وقت بگن خدا چیز بد نداده همونجور بمونیم. اون کارا رو هم نکنن دیگه

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

اتفاقا از لحاظ پزشکی هم میگن انجام بدید حتما چون ختنه نکردن باعث عفونت ادراری تو پسربچه ها میشه

من هیچ متن یا مقاله دانشگاهی ندیدم که این رو بگه

بله بعضی پزشک ها بخاطر اینکه تحت تاثیر دین هستن این رو میگن

ولی توی دنیا این کار یک عمل تهاجمی محسوب میشه که عوارضی هم داره

که مهمترینش کاهش حس جنسی هست

چیزی که شرع وضع می‌کنه مطمئنا مبنای علمی داره.

گل من 

من نظر جامعه پزشکی رو گفتم

اسی هم فرمودن که کاری به دین ندارن

اگر بخوایم موضوع رو به شرع و رابطه اون با علم بکشونیم هیچکدوم به جایی نمیرسیم

توی مباحث عقیدتی هیچکس از عقیده خودش دست یر نمیداره