خب اونپوست اضافه اگه باشه که ادرار و بهداشتش به مشکل میخوره و احتمال عفونت هست خارجیها هم که همه تو فیلمهای پ ورن ختنه شده هستند تو بزرگی بخواد ختنه کنه که از دردش عاجز میشه
خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من تلاش نکردم؟ من که بهجای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونهها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستمو دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟
واللا خواهر شوهر دوستم اروپا زندگی می کرد و می گفت چون بچم بزرگ شه استخر مختلط و کازینو خواهد رفت ...
اون پوستش کلفت میشه تو بزرگسالی .. وقتی بچه س پوست الت نازکه ..واقعا تو سن بالا ضایه س😂😂😂خودش تصمیم بگیره دیگه چه صیغه ای ،یا خدا😂😂😂
راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی میکنند. 5 هزار نفر آنها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آنها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی میرسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.
خب اونپوست اضافه اگه باشه که ادرار و بهداشتش به مشکل میخوره و احتمال عفونت هست خارجیها هم که همه تو ...
مگه فیلم پور.ن میبینید شما 🤣🤣
من تلاش نکردم؟ من که بهجای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونهها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستمو دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟
اگر پسردار بشم انجام نمیدم اروپایی ها انجام نمیدن هیچیشون هم نشده
اروپاییهارو چیکار داری با خودت فک نمیکنی بعد بقیه رو ببینه یهو،چه حسی داره .میاد میگه مامان چرا مال من اینجوره ..میخوای بگی تو اروپایی هستی 😂😂
راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی میکنند. 5 هزار نفر آنها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آنها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی میرسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.
دیگه به هر حال دیدم همچین چیزی نبود که خارجیها ختنه نشده باشند اینو از کجا درمیارید که تو اروپا و آم ...
تا حالا اروپا و آمریکا رفتید ؟ اگر آدم مقیدی هستید فیلم پ.ورن دیدنتون چیه ؟
خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍
اروپاییهارو چیکار داری با خودت فک نمیکنی بعد بقیه رو ببینه یهو،چه حسی داره .میاد میگه مامان چرا ما ...
شاید در آینده رفتم اروپا خدا رو چ دیدی