2777
2789
عنوان

خونه خریدیم

297 بازدید | 30 پست

یک خونه کوچیک با فروش ماشین و طلا برای پس انداز خریدیم هنوز یک سال نیست ازدواج کردیم

میخوایم دوباره ماشین بخریم مدل پایین البته ولی تا عید عوض میکنیم

من ادمیم که به کم قانع نیستم و دوست دارم زودتر طلاهام و ماشین خوب بخریم 

چه کنممم

هیچی ی کم صبوری پیشه کنید یاد بگیری تا همه چی درست بشه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله عزیزم دعا کن زودتر اوضاعمون مثل قبل بشه

انشالله همه چی درست میشه کم کم شوهرت زیر بار قرض دیگه باید یک کم چشم تو بدی به زندگی تون اول زن کی بد نشه براتون روزهای اول خیلی قشنگن 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

خب پول داری برو بخروالا همه دوسدارن خونه و ماشین و طلا داشته باشن

درحال حاضر بخاطر خونه یکم خالی شدیم 

بخاطر همین میگم فعلا یکم ناناحتم 

دوست دارم زودتر برگردیم به اوضاع قبلیمون دست پر از طلا و ماشین خوب

ناراحت که هستم اما خب عوضش یه خونه داریمنمیخوایم بریم توش زندگی کنیم همسرم خونه رو به اسم من زده

منم چند ماه پیش طلاهامو فروختم خونمونو بزرگتر کردیم ولی الان که میبینم طلا کشیده بالا دارم سکته میکنم احساس خفگی دارم

مرسی گل

فدات خواهری توش همیشه شادی باشه در کنارهم