یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اون پوستش کلفت میشه تو بزرگسالی .. وقتی بچه س پوست الت نازکه ..واقعا تو سن بالا ضایه س😂😂😂خودش تصم ...
واقعا فکر می کنی ضایعه که در مورد بدنش تصمیم بگیره،اگر بزرگ شد و گفت چرا به من آسیب زدید چرا منو ناقص کردید جوابتون چیه،اینهمه مردی که بد ختنه شدند و الان مشکل جنسی دارند واقعا راضی هستند که این بلا سرشون اومده؟
بزرگ شد خواست میکنه به هردلیلی نتونست و یا نخواستم نمیکنه
به من ربطی نداره
#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همهی مذهبیهای گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همهی اقلیتهای فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همهی اقلیتهای جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی. خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید دختر زیر ۱۸ سال نمیتونه رای بده؛ نمیتونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازهی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفرهی عقد رو داره! هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7
خب عزیزجان فقط نظر خودت رو بگواز این دین و اون دین مایه نذار
من نظرم رو گفتم شما مدام داری روم ریپ میزنی 😂😂
من تلاش نکردم؟ من که بهجای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونهها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستمو دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟
عزیزم کی گفته اروپا و آمریکا انجام نمیدنخواهش میکنم یکم دنیای اطرافت رو بیشتر بشناس
عزیزم آمریکا یه زمانی حدود 90% ختنه میشدن الان طبق اخرین امار CDC حدود 55% ختنه میشن تازه این امار مال ۲۰۱۰ که الان قطعا کمتر شده. اروپایی ها کلا ختنه نمیکنن این شما هستی که حتی یه سرچ ساده هم نزدید😊