2777
2789
دکتر گفت خدا اگه میدونست مضرر. چرا گذاشته ولی ما ختنه کردیم

جالب بود

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
الان کسی هست نشده باشه و راضی باشه؟

فکرشم کردم چندشم شد🤣🤣🤣🤣

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا دیروز تو اینستا پست یه دکتر دیدم 

گفت این سنت برای هزاران سال پیش بوده زمانی که بهداشت وجود نداشته و باعث عفونت میشه 

اما الان دیگه اینطور نیست تمام اعضای بدن هم با هدفی خلق شدن 

و این که حتی اگه بخاطر عرف و فرهنگ هم مجبور هستید این کارو انجام بدین   زود و تو سن پایین انجام ندین چون باعث کوتاه شدن اون ناحیه میشه و اگه خوب هم انجام نشده جلوی رشد اون عضو گرفته میشه پس عجله نکنید و پیش دکتر ماهر هم برید 

تا حالا اروپا و آمریکا رفتید ؟ اگر آدم مقیدی هستید فیلم پ.ورن دیدنتون چیه ؟

مگه اروپا و آمریکا کسی لخت تو خیابونه که ببینم گوزن رو به شقیقه چرا ربط میدی من نگفتم به خاطر شرع کسی ختنه کنه نگفتمم مقیدم گفتم همچین چیزی نیست که کسی ختنه نکنه تو فیلمهاشون خلافشه

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است
راستش من یجا خوندم دلیل زودانزالی در اکثر مردهای ایرانی ختنه نادرست بوده ولی خب الان ختنه خیلی اصولی ...

بخش زیادی از مشکلات ج ن سی مردهای ایرانی بخاطر همینه

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
شاید در آینده رفتم اروپا خدا رو چ دیدی

یه چند تا فیلم اروپایی +18 ببین ..اونام ختنه ان😂😂😂😂مقایسه کردن ،دیدن چقد بیریختتره ختنه نکنن..هر چند با ختنه بی ختنه بیریخته😂😂😂آویزونها😂😂😂

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
یه چند تا فیلم اروپایی +18 ببین ..اونام ختنه ان😂😂😂😂مقایسه کردن ،دیدن چقد بیریختتره ختنه نکنن..هر ...

من اهل دیدن فیلم های پو.رن نیستم بیکار هم نیستم برم آلت تک تک اونها رو بررسی کنم فقط کاری که به صلاح میدونم رو انجام میدم 

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

اتفاقا دیروز تو اینستا پست یه دکتر دیدم گفت این سنت برای هزاران سال پیش بوده زمانی که بهداشت وجود ند ...

ی پوست رویی رو برش میزنن از ریشه ک قطع نمیکنن کوتاه بشه😂

همون جور ک چهره هوش قد و خیلی چیزای دیگه ژنتیک ۱۰۰درصد اون ناحیه هم ژنتیک 

تو اینستا خیلی ها شدن دکتر خیلی ها کارشناس. 

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

شما خودت گفتی آمریکایی ها و اروپایی ها ختنه نمیکنند، خب چطور متوجه شدی؟

چون شنیدم که این چیزا فقط تو اسلام هست و تو دین مسیحیت نیست تا جایی که میدونم

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

چون شنیدم که این چیزا فقط تو اسلام هست و تو دین مسیحیت نیست تا جایی که میدونم

چون ک اسلام اخرین دین و کامل کننده ادیان

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻