2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انجام دادم .من آدم ب روز و روشن فکری ام ناما این رو اسلام گذاشته و حتما مفید هست پس انجام میدم ،الان مردم هر چی که مال اسلام هست با ادعای روشن فکری می‌کنه .

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

واللا خواهر شوهر  دوستم اروپا زندگی می کرد و می گفت چون بچم بزرگ شه استخر مختلط و کازینو خواهد رفت  انجام نمیدم،تا خودش بزرگ بشه و تصمیم بگیره،یه مدت بعد بچش ۸ساله شده خیلی به خودش ور می رفت مدرسه معرفی به روانشناس و دکتر و این چیزا می کنه و خلاصه در دل اروپا مجبور شد با هزینه ی بسیار بالا یه پزشک ی هودی پیدا کنه که براش ختنه کنن. برام جالب بودم این حکم توی دین اسلام و یهود مشترکه