2777
2789
عنوان

چطور به زن داداشم اعتماد کنم

183 بازدید | 11 پست

برادر من خیلی بدهی بالا آورده از اون طرف رفته خیانت کرده زن داداشم هم مچشو گرفته، بعد هم اعتراف و... زن داداشم خونه زده به نامش ، حق طلاق هم گرفته گفته به خاطر بچه میمونم. برادرم ازدواج اولش بود ولی زن داداشم ازدواج دومش، چند روز قبل زن داداشم به من پیام داده من نمیخوام بمونم میخوام طلاق بگیرم! یعنی هنوز تکلیفش با خودش روشن نیست، برادرم نمیدونه من در جریان همه چی هستم، به خیال خودش همسرش میخواد زندگی کنه. حالا یه وام هست که داداشم میخواد به اسم زنش بگیره بده طلبکارها، من و پدرم هم باید برای زنش ضامن بشیم، پدرم هیچی از جریان خیانت و ... نمیدونه حتی از طلبکارا بی خبره از جریان زدن خونه به اسم زن داداشم بی خبره، موندم چیکار کنم برم ضامن بشم نشم، به پدرم جریانو بگم؟ بفهمه در جا سکته میکنه، از اون طرف میترسم زن داداشم پول رو نده! چیکار کنم خانمش راضی بشه برای ادامه ی زندگی ؟ فردا به خاطر مخفیکاری از پدرم متهم نشم یه وقت! ای خدا ، من حق رو میدم به زن داداشم ولی خب نمیخوام بیشتر از این خانواده ام تو دردسر بیفتن چون به هر حال گندهای برادرم میفته سر پدرم. به من کمک کنید خواهش میکنم😭😭😭😭😭🙏

به پدرت ریزه ریزه بگو چاره ای نیست

به برادرت بگو بابا و یکی از خانواده همسرت ضامن بشن 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه با چند خط قضاوت کرد ولی گویا زن داداشتون قصدش ادامه زندگی نباشه و بخواد با همه چی بره

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

اعتماد نکن و پدرت رو هم به بهونه ای منصرف کن. وارد دعواهای خانوادگیشون نشو. تو نمی دونی قضیه بینشون چی بوده. زنداداشت به نطرم از اون زناییه که راحت میتونه طلاق بگیره و بازم بره واسه خودش شوهر پیدا کنه.