2777
2789
عنوان

کاربر 0010 رو

200 بازدید | 15 پست

خیلیا اینجا اذیتش کردن

دعا کنید خودش و خداش حلالتون کنه

ی کاربری ی مدت خیلی بهش گیر میداد ک تو همش دنبال عمل زیبایی هستی و فلان 

الان همون کاربر همش داره همون کارارو میکنه و کسی گیر نمیده

ب همدیگه رحم کنیم تا خدا بهمون رحم کنه

بیخودی دفاع نکنید ازشمن نمیشناسمش ولی دیدم چقد توهین میکرد

من با کاربری دیگم‌چندساله میشناسمش 

والا توهین میکردن بهش اونم جواب میداد

مث الان ک داری اینجوری بامن صحبت میکنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب آدم نباید هر چیزی رو هم عمومی کنه آخه داستان آفتاب گرفتن و رفتن به استخر شخصی چه جذابیتی داره ؟ و ...

دیگه هر کس ی جوریه

ولی منظورم اینه همون ک خیلی بهش گیر میداد الان همش از کارایی ک میکنه رو صورتش تاپیک میزنه

خب آدم نباید هر چیزی رو هم عمومی کنه آخه داستان آفتاب گرفتن و رفتن به استخر شخصی چه جذابیتی داره ؟ و ...

شاید خودش حس خوبی میگیره با تاپیکاش

منم همینطور کلا وایب مثبتی میگیرم

انتظار دارین همه تاپیکا خیانت و مادرشوهر و... باشه؟؟؟ چرا دوست دارین همیشه بدبختی یه نفرو ببینین

کاربری دست 2نفر هست! 

شاید خودش حس خوبی میگیره با تاپیکاشمنم همینطور کلا وایب مثبتی میگیرمانتظار دارین همه تاپیکا خیانت و ...

دقيقا 

هر کس حس و حال دلش ی جوریه

سعی کنیم‌بهم دیگه گیر ندیدم

دل نشکنیم

ی کاربر ی بار بدجور دلمو شکست بعد دوسال هنوز یادم‌میوفته اشکم میاد

خب داستان خیانت و بدبختی و کتک خوردن مردم چه جذابیتی داره؟

چه اشکال داره مردم از خوشی هاشون بگن

از حال خوبشون؟؟

شاید خودش حس خوبی میگیره با تاپیکاشمنم همینطور کلا وایب مثبتی میگیرمانتظار دارین همه تاپیکا خیانت و ...

تو تاپیک های خیانت و مادر شوهر هم هیچ وقت همه استارتر رو حلوا حلوا نمیکنن 😐 هر کسی نظرش رو میگه 

یادتون نیست چند روز پیش خانومی تاپیک زده بود در راستای بد دهنی و خرجی ندادن همسر و همه به شوهرش حق دادن ؟ 

هر کسی نظرشو میگه مجازی همینه 

منم تاپیک میزنم چند نفر منو میکوبونن چند نفر نه 

وقتی هم آدم یه بار یه موضوعی رو مطرح کرد و نتیجه خوبی ندید دیگه نباید دوباره تو همون فضا همون موضوع رو مطرح کنه