یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دروود بر شما🌹🌹 معنی کاربریم یعنی آرام و آرام بخش از سال ۹۹ کاربری داشتم تا الان دو بار لغو کاربری شدم 😉 باورد دارم سال آینده به هدفم رسیدم ،، با قدرت ✌️💪💪
میخاستم بدونم اینا واسه چقدر اینجوری به جون هم افتادن و فیلم هایی که قرار نیست هیچ وقت پاک بشن
والا با این منم منمایی که اینا میکنن آدم فک میکنه خودشون ماهانه میلیاردی درامد دارن ولی الان برای ۲ تومن شرف برای هم نذاشتن دیگه بماند فیلماشون و ...
دروود بر شما🌹🌹 معنی کاربریم یعنی آرام و آرام بخش از سال ۹۹ کاربری داشتم تا الان دو بار لغو کاربری شدم 😉 باورد دارم سال آینده به هدفم رسیدم ،، با قدرت ✌️💪💪