2777
2789

ما ۳ ماه اومده بودیم اینجا گه اومد خونمون 

کلا دو واحد ما همکفیم و یک خونه بالا...

بعد گفت نه ما اصلا نداشیم بعد الان رفتع یکی دیگه اومده خونش میگه هست

بدبخت تازه وسایلش اورده میگه همش بدنمون میکنن

ماکه سم زدیم ۹۹ درصد رفتن هیچی نیست

ولی واقعا دروغ بدی گفتن ...

ما تاحالا همچین چیزی نداشیم تو خونمون واقعا غیبت نمیگنم اما اونقدر چرگ چرک چرک ....

متاسفم😑

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چ سمی زدید

از عطاری گرفتیم نوشته بود مخصوصا ساس و اینچیزا ...

ولی باز باید بخریم ازهمون چندباردیگه بزنیم بو هم نداره

لعنت بهشون ساس آخه الان؟؟تو این دوروزمونه بهداشت رفته بالاتر دیگه ساس بره خونه یکی یعنی ته کثیفی اون محیط(خونه شما رو نمیگم که از همسایتون انتقال پیدا کرد)

حداقل دروغ بگه ولی درمانش کنه

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.
از عطاری گرفتیم نوشته بود مخصوصا ساس و اینچیزا ...ولی باز باید بخریم ازهمون چندباردیگه بزنیم بو هم ن ...

چند شبه همههه جام شکل جای نیش پشس خیلی زیاده میترسم ساس باشه ولی فقط من تو خوته اینجوریم ممکنه ساس باشع؟

لعنت بهشون ساس آخه الان؟؟تو این دوروزمونه بهداشت رفته بالاتر دیگه ساس بره خونه یکی یعنی ته کثیفی اون ...

ببین رو پشت بوم مرغ داشت یه عالمه بهد من یه بار رفتم رو پشت بوم یعنی غذاهه ظرفا و گوها پوسیده بودن

اخه میگن ساس میره تو رختخوابا قایم مبشه شما سمو کجا زدید؟

به همه جای خونه ما زیاد وسیله نداریم ولی واقعا هیچی نیست دیگه مگه چی بشه یه دونه پیدابشه

چند شبه همههه جام شکل جای نیش پشس خیلی زیاده میترسم ساس باشه ولی فقط من تو خوته اینجوریم ممکنه ساس ب ...

نه اونا راه میرن میبنیشون

ربطی ب کثیفی نداره متاسفانه یهو میبینی یکی با خودش از بیرون میاره تکثیر مبشن و ..

آره خب این شرایط فرق داره 

من دارم راجب اونی حرف میزنم که بخاطر کثیفی زیادی که وارد خونه میکنه مثل همین مرغی که استارتر گفت  خونش ساس میگیره

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.