2777
2789

یه بار کات کردیم و برگشت اصرار داشت که باهام باشه، منم ته دلم خالی بود که آره اون منو قبلا ۱ بار ول کرده ☹️ نق زدم ولی اصرار داشت آخرش گفتم باشه و ارتباطمون قشنگ شد و خوب بودیم با هم.

بعدش بهم گفت بریم قرار برای آشنایی بزاریم، پیشنهاد بوس و بغل داشت من قبول نکردم و دیدم اصرار میکنه گفتم حرف نزنیم و چت و فالووینگ ها رو دو طرفه پاک کردم و بهش بی محلی کردم.

حالا هم پیام میدم میگم دلم براش تنگ شده، سرد هس و بهم بی توجهی می کنه انگار میخواد تلافی کنه، چن باره پیام میدم ولی سرده منم میرم میام پیام میدم آخرش پاک می کنم. این اواخر منم در جواب بی توجهی هاش نق زدم که آره تو بهم توجه نمی کنی مرد زندگی نیستی شماره ام پاک کن حالا هم پشیمونم بهش میگم با هم باشیم و بهش علاقه دارم. میگه خب بهم جواب رد میدی و بهم بی احترامی می کنی. ما اخلاقمون به هم نمیخوره. جلوم مغرور بازی درمیاره.

آخه مگه من چیکار کردم؟ چت ها و فالویینگ رو پاک کردم و وقتی بهم توجه نمی کنی نق میزنم. (البته فکر کنم این نق زدن هام به غرورش برخورده چن بار)

بهت حرف بدی نزدم که تهمت اینا نزدم که بی احترامی شه.

خیلی تو دلم مونده نمی دونم چیکار کنم🥲

اصلا نمیتونم فراموش کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب داره اینجوری میکنه که به خواستش برسه و این خوب نیست

آره منم همچین فکری دارم

ولی خب من چیکار کردم آخه تازه نازش هم کشیدم

ولی خب فکر کن پیام بدی نصف روز منتظر باشی پیامت سین کنه و جوابت بده خب نق نمیزنی؟!🙁

ميگم تو كه وقتي برگشت گفتي ميلي نداشتي ولي خيلي اصرار كرد بعدم بلاخره سر خودتو گرم كني ميتوني فراموش ...

من فقط داشتم ناز میکردم

چون دفعه قبل که ولم کرده بودم خیلی اصرار داشتم باهام بمونه ولی رفت

اخرش به خواسته اش تن ميدي اونموقع ميكي جه غلطي كردم تازه اكه وقتي به خواسته اش رسيد ولت نكنه

نه خب به خواسته اش تن نمیدادم

ولی خب چرا سرد شده حداقل به عنوان دوست معمولی هم جوابم بده

آره منم همچین فکری دارمولی خب من چیکار کردم آخه تازه نازش هم کشیدمولی خب فکر کن پیام بدی نصف روز منت ...

خب تموم کن بره وقتی داری تو رابطه اذیت میشی میمونی چیکار؟

کاربر آقا هستم،کاربری دست دو نفره،روزا خودمم و شبا خودشم

من فقط داشتم ناز میکردمچون دفعه قبل که ولم کرده بودم خیلی اصرار داشتم باهام بمونه ولی رفت

عزیز من ناز کردن برای شروع و پایان رابطه بی معنیه فکر کن به طرف میگی برو نمیخوامت بعد میگی ناز میکردم!!!

ناز کردن تو خود رابطه اتفاق بیوفته نه همون اول کار 

بعدشم از خواهر کوچکترت نصیحت کسی که یکبار قیدت رو زده و رفته بارها بارها میتونه ابن کارو بکنه