2777
2789
آب استان های ما رو هم میدن به شهرهایی که صنعت رو مافیا بردن . چقدر این آب تو مسیر هدر میره یا شور و ...

خدا لعنتشون کنه،  می دونم حق ۷۰ درصد استان های کرفتن دادن جند تا استان که مسیولین محترم تو این ۵۹ سال دقیقا مال همون استان هان ، اسم خودشونم گذاشتن مسلمون لعنت خدا به همشون ، ا فقط تو شماله که اب زیاده باید کوهاش درخت دلشته باشه  عجیبه تو این بی ابی اصفهان و شیراز تو کوه درخت کاشتن لوله اب کشیدن بردن ، یا واجب صنعت خوردو ، بردن اراک ، فولاد بردن وسط بیابونای اصفهان ویزد و کرمان ، ادم چی بگه ، با ،،،،، پدر سوخته سرو کار داریم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا لعنتشون کنه، می دونم حق ۷۰ درصد استان های کرفتن دادن جند تا استان که مسیولین محترم تو این ۵۹ سا ...

واقعا خدا لعنتشون کنه اینجا دیگه نه آب هست نه شغل . بعد یه عده میگن هر کی برگرده بره شهر خودش ! خب مگه شهرای خودشون کار هست که بمونن ! از قدیم گفتن هر جا آب هست آبادی هم هست ، آب نباشه صنعت نیست، صنعت نباشه شغل نیست خدا رو خوش نمیاد بیابونای اونا با آب بقیه مناطق آباد بشه بعد به چشم مزاحمم نگاهشون کنن. آب رو از یه استان می برن یه شهری که آب ندارن و بعد بهش میگن فلان جا شهر گل و بلبله یعنی به زوررر توش گل و بلبل میذارن!  می برن فلان شهر میگن نصف جهان و ...