میزنم ولی چقد خودم خارش میگیره بدنم از گرما و دارم شیر میدم عرق از همه جا میریزع
خیلی سخته، خدابهت صبر و سلامتی بده گلم واقعا اذیتی. اب هم همزمان قطع میشه؟ اگه نه حداقل ت اون شرایط دوش بگیر. بااب خنک نمیتونی یه ظرف هم درکنارش اب گرم کن ک بتونی یه دوش ریزهم شده بگیری چن لحظه خنک بشی
فکر کنم شما جا خوبی که آب فراوونه محلاتی بالاشهر و .....😐😐😐😐کل مردم کرج و تهران یک هفته اس آب ند ...
نه من منطقه ۱۱ ام اتفاقا
وقتی برق نیست ابم نیست
و الا تو حالت عادی اب معقوله فشارش
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
پس به نظرم چند تا دبه ذخیره کن چون تا هفته بعد همه جا قطع میشه
همیشه دارم متاسفانه
اماده باشم😟
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
بیست میلیون مهاجرررررر وای بعد این افغانیا لوله کشی نداشتن که الان مثل وحشیا مصرف میکنن تو تهران
چی بگم کاش افغانها رو بیرون کنن ، بقیه شهرا هم نیان تهران و شهرای مرکزی که بی اب ،هستن صنایع سنگین فولاد از مرکز کشور می بردن شهرایی مثل چابهار که به دریا نزدیکن یا کرمانشاه وکردستان که مشکل اب ندارن ، امان از باند مافیا ،کل ایران جمع کردن مرکز ،صنعت و کارخونه هم هر چی هست این مناطق ساختن کل ایران بیجاره کردن
چی بگم کاش افغانها رو بیرون کنن ، بقیه شهرا هم نیان تهران و شهرای مرکزی که بی اب ،هستن صنایع سنگین ف ...
آب استان های ما رو هم میدن به شهرهایی که صنعت رو مافیا بردن . چقدر این آب تو مسیر هدر میره یا شور و تلخ میشه! برای اون استانا فضای سبز ساختن بیابوناشون رو خوشکل کردن اشتغال ایجاد کردن هر روزم میگن آب نیست و فلان رود خشک شد! نکته جالبش اینه تقریبا همه ی منابع آبی ما رو هم انتقال دادن براشون و شهرهای ما رو خشک کردن صنعت که نداریم کشاورزی هم چیزی ازش نمونده آب خوردنمون هم جیره بندیه الان چندین ساله شبانه روزی ۱۲ ساعت قطعی آب داریم