2777
2789
عنوان

نظر بدین در مورد این افراد➕عکس📸

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 25 پست

ذات خیلی خوبی ندارن از نظرم، و فقط ظاهری خودشون رو خوب نشون میدن

درواقع وایبی ک ازشون گرفتم اینو بهم گفت 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

@خانمحاجآقا‍ سلام خوبین؟ ممنون میشم نظر بدین

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@خانمحاجآقا‍ سلام خوبین؟ ممنون میشم نظر بدین

سلام عزیزم 

من واقعا نمیدونم چی بگم 😅

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

دیگه کسی نمیاد؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

هیچ کی نمیاد؟ 

فقط چهارصد تا جنین و نوزاد کشته شده تو فاضلاب یکی از کلیساها پیدا شد هفته گذشته ،

حالا خوبه پاپ فرانسیس کلی اصلاحات کرد قانون گذاشت برای جلوگیری از ازار جنسی و تجاوز به کودکان و راهبه ها 

حداقل صومعه میگفتید نه کلیسا اگه در مورد این جاها بدونید متوجه میشید تفاوت دارن

هرچند عدد زیاد 400 تا غیرطبیعی و عجیب بودن و امکان اشتباه بودن ادعا رو نشون میده 

چرا؟

حالا خوبه پاپ فرانسیس کلی اصلاحات کرد قانون گذاشت برای جلوگیری از ازار جنسی و تجاوز به کودکان و راهبه ها 

حداقل ایشون صومعه میگفتن نه کلیسا اگه در مورد این جاها بدونن متوجه میشن تفاوت دارن

هرچند عدد زیاد 400 تا غیرطبیعی و عجیب بودن و امکان اشتباه بودن ادعا رو نشون میده 

حالا خوبه پاپ فرانسیس کلی اصلاحات کرد قانون گذاشت برای جلوگیری از ازار جنسی و تجاوز به کودکان و راهب ...

مسیحی هستی؟

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

مسیحی هستی؟

نه مسلمونم ولی علاقه دارم به مسیحیت در موردش تحقیق کردم 

نه مسلمونم ولی علاقه دارم به مسیحیت در موردش تحقیق کردم

من زیادراجبه مسیحیت نمیدونم اطلاعاتت جالب بود

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون