2777
2789
عنوان

نظر بدین در مورد این افراد➕عکس📸

385 بازدید | 25 پست

میگن بعضیا از روی قیافه فرد یه چیزایی در مورد شخصیتش میفهمند 

به نظرتون این اقایون چه جورین؟ شخصیتشون چه جوریه؟ در مورد هرکدومشون هرچی به ذهنتون رسید بگید 

(یه تاپیک دیروز زدم در مورد فرد چهارم این تاپیک، نظرات کاربران باعث شد این تاپیک رو هم بزنم و 4 فرد رو بذارم) 

🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸 

فرد اول👇 

🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸 

فرد دوم👇 

🔸🔸🔸🔸🔸🔸 

فرد سوم👇 

🔸🔸🔸🔸🔸 

فرد چهارم👇

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

من وایب خوبی از هیچ کدوم نگرفتم

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،

فقط چهارصد تا جنین و نوزاد کشته شده تو فاضلاب یکی از کلیساها پیدا شد هفته گذشته ، 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط چهارصد تا جنین و نوزاد کشته شده تو فاضلاب یکی از کلیساها پیدا شد هفته گذشته ،

چرا؟

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

چرا؟

قوانبن خاص خودشونو دارن ، بخون ، مخصوصا تو کانادا که کلیسا با بومیان اونجا چیکار کرد،

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
حالا کی هستن اینا؟

پاپ های معاصر کلیسای کاتولیک

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

قوانبن خاص خودشونو دارن ، بخون ، مخصوصا تو کانادا که کلیسا با بومیان اونجا چیکار کرد،

تو جریان کانادا انگلیس هم مقصر بود اون زمان انگلیس کانادا رو زیر سلطه خودش داشت اون مدارس به فرمان انگلیس ایجاد شده بودن

کلیسا هم مقصر بود و پاپ فرانسیس عذرخواهی کرد و تقصیر کلیسا رو پذیرفت ولی انگلیس هیچ وقت تقصیراتش رو نپذیرفت 

از این چیزا خیلی جاها دیده شده یه زمانی میگفتن تو مدارس دخترانه تهرانم جنین پیدا شده

ولی ربطی به تاپیک من نداشت 

چرا؟

توضیح دادم اینجا برای اون خانم هم: 

از این چیزا خیلی جاها دیده شده یه زمانی میگفتن تو مدارس دخترانه تهرانم جنین پیدا شده

در مورد کانادا هم:

تو جریان کانادا انگلیس هم مقصر بود اون زمان انگلیس کانادا رو زیر سلطه خودش داشت اون مدارس به فرمان انگلیس ایجاد شده بودن

کلیسا هم مقصر بود و پاپ فرانسیس عذرخواهی کرد و تقصیر کلیسا رو پذیرفت ولی انگلیس هیچ وقت تقصیراتش رو نپذیرفت 

البته حرفای اون خانم ربطی به تاپیک من نداشت 

دیگه کسی نمیاد نظر بده؟ 

کسی نمیاد؟