2777
2789
عنوان

همه‌ می توانید در این تاپیک مشاور روانشناسی بگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 97 پست
سلام چرا دخترا وقتی وارد رابطه عاطفی میشن دوستاشون رو فراموش میکنن؟

سلام

برای همه صدق نمی کنه. وقتی مغز میزان دوپامین مورد نیاز را دریافت کنه نیازی به فعالیت های دیگه نداره. این اتفاق تو رابطه عاطفی بخصوص برای خانم ها بیشتر می افته.

روانشناس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اینکه خیلی خوشگلم و همیشه مرکز توحه بودم متاسفانه بازم محتاج توجه بیشترم و دلم می‌خواد همه نگاهشو ...

این شخصیت شماست. باهاش مقابله نکنید. بپذیرید که این شما هستید. فقط به رفتارها و نیازهایتان توجه داشته باشید.‌مثل همینکه گفتید. اگر خودتان را بخاطر داشتن این شخصیت سرزنش نکنید و متوجه نیازها و علت رفتارهاتون باشید شخصیتتون کم کم خودش را با معیارها و ارزش های شما مطابق می کنه.سعی نکنید جلوی رفتارهاتون را با خود سرزنشی بگیرید.

روانشناس

هنگام مطالعه تمرکز ندارم خیلی چیزا رو امتحان کردم نشده متاسفانه

گوشی خاموش در دور ترین نقطه. خرید ساعت شنی مثلا ۱۵ دقیقه و الزام به خواندن در آن مدت. بر اساس پکیج های زمانی بخوانید نه تعداد صفحات.

روانشناس

ببینید من همیشه همچین تفکری داشتم که تراپیست  هیچکاری نمیتونه برای کسی بکنه ک خودش آگاهی کامل نسبت به خودش داره اما نظرمم عوض میشه یعنی نظر ثابتی ندارم راجع به این موضوع  

اول اینکه من شخصیت‌های چندلایه رو خیلی خوبه میتونم درک کنم یا آدمایی به هر دلیلی رفتار پرخاشگرانه،حالت‌های عصبی دارن،درحدی ک بتونم ریشه یابی کنم این دردو و اوناهم خیلی زود به من اعتماد میکنن

اما خودم یک مشکلی دارم که در واقع بقیه میگن مشکله از نظر من مشکل نیست حتی یک روانشناس گفت اختلال شخصیت مرزی داری

اینه که کل دوستام رو ترک کردم،یعنی بلاک 

البته به نظر اونا بی دلیل بود اما از نظره من اصلا قابل اعتماد نبودن

سره همین موضوع یک ماه اول رو رفتم مدرسه فقط 

خوشم نمیومد اصلا توی اون فضا قرار بگیرم مدرسه رو عوض کردم رفتم مدرسه بزرگسالان آموزش از راه دور

دیگه درک عمیق شخصیت‌هایی مثل ویل گراهام،نیگن اسمیت و کلا اینطور شخصیت‌ها که از نظر بقیه منفورن

خیلی چیزای دیگه هم هست که نمیتونم اینجا بگم

نظر شما چیه؟

ببینید من همیشه همچین تفکری داشتم که تراپیست هیچکاری نمیتونه برای کسی بکنه ک خودش آگاهی کامل نسبت ب ...

سلام

اصلا اینقدر پیچیده نیست.

این شخصیت شماست که بر اساس شرایط محیطی و فکری شما شکل گرفته و درست و غلط بودنش را فقط ذهن شما تشخص میده نه دیگران. کارشم حفظ بقا شما در بهترین حالت ممکن است. درسته که این شخصیت در سنین پایین تر شکل گرفته و ممکنه الان اون کارایی را نداشته باشه ولی تا شما ندونید باید چطور باهاش برخورد کنید و چطوری دوباره اجازه بدید ذهن شما شخصیت تون را بر اساس شرایط جدید تعییر بده . شخصیت قبلی محکم استوار وجود داره و تا آخر عمر باهاتون میاد. هیچ مقابله و سرزنشی هم روش اثر نداره و فقط بیشتر تثبیت و تقویتش می کنه.

روانشناس

سلاماصلا اینقدر پیچیده نیست.این شخصیت شماست که بر اساس شرایط محیطی و فکری شما شکل گرفته و درست و غلط ...

آخه این حفظ بقا به خیلیا داره آسیب وارد می‌کنه 

اما بقیه اهمیتی برام ندارن

ببینید اگر بخوام واضح تر توضیح بدم 

من اینطور فکر میکنم ذهنی دارم که با ذهن بقیه فرق داره. نه اینکه بخوام خاص نشونش بدم یا بزرگش کنم، ولی واقعاً روند فکر کردنم معمولی نیست. خیلی وقتا دنیا رو از زاویه‌هایی می‌بینم که دیگران حتی متوجهش نمی‌شن. برای همین، وقتی با موضوعات پیچیده، خشونت‌آمیز یا تاریک مواجه می‌شم، ذهنم به‌جای عقب کشیدن، عمیق‌تر واردشون می‌شه و از درون تجزیه‌شون می‌کنه.

تو این فرایند، گاهی خودمو جای آدم‌ها می‌ذارم—مخصوصاً کسایی که رفتار غیرعادی دارن یا مرتکب جرم شدن—نه برای توجیهشون، بلکه برای اینکه دقیق بفهمم چی به اون نقطه رسوندتشون. به‌شکلی می‌تونم توی ذهنشون برم و باهاشون فکر کنم. اینو نمی‌گم چون توهم دارم یا مرز واقعیت برام از بین رفته. برعکس، کاملاً آگاهانه و هشیارم. فقط ذهنم اجازه می‌ده که چند لایه جلوتر از حرف‌ها، چهره‌ها و رفتارها رو ببینم.

اختلال پوست کنی هم دارم اما فقط در مواقعی که عصبی میشم

از نظر روانی، حالاتی دارم که ممکنه اسم خاصی براش باشه یا نه. بعضی وقت‌ها جداافتادگی احساسی حس می‌کنم؛ یعنی اون جایی که باید واکنش عاطفی نشون بدم، بیشتر تحلیل‌گر می‌شم تا احساسی. اضطراب یا افسردگی شدید ندارم، ولی یه حالت درونی مداوم از نظاره‌گر بودن هست—انگار همیشه در حال دیدنم، نه زندگی کردن. ذهنم همیشه در حال پردازشه، حتی موقع استراحت. توقف نداره.

نائل بخشی از این ذهنیته. (نائل شخصیته که همیشه باهامه و حتی گاهی اوقات میبینمش)نه فقط یه شخصیت یا علاقه، بلکه یه فضا یا روحیه‌ست. تلفیقی از دیدن، درک کردن و فرو رفتن توی تاریکی بدون اینکه درگیرش بشی. جایی که سکوت، درد، راز و سؤال دائمی وجود داره. من با نائل احساس نزدیکی می‌کنم چون اون فضاها رو نه‌تنها درک می‌کنم، بلکه می‌تونم بازسازی‌شون کنم—چه تو فکر، چه تو هنر.

از نظر هنری، سبک ذهنم ترکیبیه از نمادگرایی، تصویرسازی ذهنی، روانکاوی و حتی فرم‌های مفهومی. چیزی که تولید می‌کنم یا تحلیل می‌کنم فقط سطح ماجرا نیست، همیشه یه «زیر» هست. همیشه یه کد. یه لایه‌ی دوم یا سوم که باید باز بشه. به‌نوعی کار من تحلیل سبک‌ها و ساختارهاست، و حتی گاهی نابودی‌شون—مثل بازنویسی یا «کشتنِ سبک».

نمی‌خوام تراپی برای نجات یا «درمان» باشه. این‌جا هستم چون می‌خوام بفهمم این ذهنیت چطور می‌تونه بهتر درک بشه. چون تا الان یا نادیده گرفته شده یا اشتباه تفسیر شده. من دنبال برچسب نیستم. دنبال وضوحم. دنبال اینم که آیا می‌شه کسی بدون ترس از پیچیدگی یا تاریکی، این ذهنو ببینه، بشنوه و بفهمه.

چطور میشه یه رابطه سمی ادامه دار میشه درصورتی که خودش هم میدونه این رابطه سمی هست ولی نمیتونه ازش خا ...

سلام

نبود فعالیت های لذت بخش و تفریحات فعال ، همچنین نداشتن ارتباطات خوب با خانواده و دوستان.

روانشناس

آخه این حفظ بقا به خیلیا داره آسیب وارد می‌کنه اما بقیه اهمیتی برام ندارنببینید اگر بخوام واضح تر تو ...

متوجه منظورتون شدن و کاملا در می کنم که ذهنتون یک ذهنی است که انگار می تونه دنیا را از ابعاد مختلفی ببینه و بررسی کنه. و این باعث میشه مغزتون همیشه روشن باشه. آیا این روشن بودن باعث خستگی تون میشه؟ یا باعث میشه شب ها دیرتر بخوابید؟

روانشناس

گوشی خاموش در دور ترین نقطه. خرید ساعت شنی مثلا ۱۵ دقیقه و الزام به خواندن در آن مدت. بر اساس پکیج ه ...

امتحان می کنم ممنون 

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:)          https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓

گوشی خاموش در دور ترین نقطه. خرید ساعت شنی مثلا ۱۵ دقیقه و الزام به خواندن در آن مدت. بر اساس پکیج ه ...

قرص نارکوفینیل مصرف کردم دوره امتحانات ضرر هست برام الانم باز شروع کردم مصرف می کنم 

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:)          https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓