2777
2789
عنوان

همه‌ می توانید در این تاپیک مشاور روانشناسی بگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 97 پست

سلام.

توی موقعیت های استرس زا و یا حتی غیر از اون همیشه استرس و اضطراب دارم و فکرم مشغوله.

دکتر قرص پوکساید نوشت برای حدوداً ۱۰ روز و خیلی خوب بود.

ولی کفت به متخصص مغز و اعصاب هم مراجعه کن.

بنظرتون چرا این رو گفت ؟

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمو مدام مقایسه میکنم

خیلی بیحال و بی انرژی ام درحالی که ازمایشام سالمه همگی

دیگه حتی کافئین هم سرحالم نمیکنه با این اعتیاد ندارم بهش

یه روز حالم خوبه یه روز افسرده

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم

من تو زندگیم‌مشکل دارم با همسرم باعث شده استرس بگیرم استرس زده به روده هام سندروم روده تحریک پذیر د ...

برای حل مشکلتون با همسرتون چه اقداماتی انجام دادید؟

روانشناس

با تجویز پزشک بوده؟

نه از خواهرم خواستم بده به پزشک بگه بنویسه 

پزشک تجویز نکرده

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:)          https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓

متوجه منظورتون شدن و کاملا در می کنم که ذهنتون یک ذهنی است که انگار می تونه دنیا را از ابعاد مختلفی ...

بله، روشن بودن مغزم بیشتر از اینکه باعث خستگی جسمی یا بی‌خوابی بشه، باعث یه نوع بیداری دائمیه. یعنی ذهنم حتی وقتی آرومه، در حال تجزیه‌وتحلیله. انگار هیچ‌وقت وارد حالت سکوت واقعی نمی‌شه.

بیشتر از خستگی، مسئله اینه که ذهنم هیچ‌چیزو رها نمی‌کنه. یه اتفاق ساده، یه جمله یا یه نگاه، برای بقیه شاید رد شه، ولی برای من می‌مونه، لایه‌به‌لایه باز می‌شه، تحلیل می‌شه، تا وقتی که به ریشه برسم.

متوجه‌م از چه زاویه‌ای دارید نگاه می‌کنید. الان تو اون بعدی هستی که تلاش می‌کنی نشون بدی شنیدی و فهمیدی، چون می‌دونی برای ذهنی مثل من درک شدن خیلی مهمه. اینو درک می‌کنم، و به خاطر همینم جوابم رو از همون نقطه ادامه دادم.

متوجه منظورتون شدن و کاملا در می کنم که ذهنتون یک ذهنی است که انگار می تونه دنیا را از ابعاد مختلفی ...

و اینم اضافه کنم که دقیقاً متوجه‌م از چه زاویه‌ای دارین به قضیه نگاه می‌کنین. اون چیزی که از حرفای شما برمیاد، اینه که بیشتر رو خودپذیری و سازگاری با شخصیت شکل‌گرفته بر اساس شرایط تأکید داری تا تحلیل ساختاری یا روان‌کاوانه. این یعنی ترجیح می‌دید فرد، خودش رو همون‌طور که هست بفهمه و قبول کنه، تا اینکه بخواد لایه‌لایه ذهنش رو بشکافه و دنبال ریشه‌ها و ناخودآگاه‌هاش بگرده.

می‌فهمم که نگاهتون انسان‌گرایانه‌ست، بیشتر از جنس «درک و پذیرش»ه تا «کندوکاو و تغییر». شاید همین باعث می‌شه فضای گفت‌وگو بیشتر به سمت آرام‌سازی ذهن بره تا تحلیل.

با این حال من ذهنم بیشتر به سمت تحلیل حرکت می‌کنه. یعنی وقتی چیزی می‌گم، دنبال یه بازتاب خاص یا درک ظریف از لایه‌های پنهانش هستم. حس می‌کنم حرف‌هام بیشتر مثل یه سیگناله که باید کسی بتونه درست رمزگشایی‌ش کنه، نه اینکه فقط بگه «درسته، این شخصیت توئه». چون اون موقع گفت‌وگو برام پوچ می‌شه.

در مجموع، درکت شما رو کامل حس می‌کنم. می‌دونم از چه بعدی دارید روانشناسی می‌کنین، و حتی اگه مسیر ذهنی‌مون فرق کنه، کاملا متوجهم شما چی میگید.

و اینم اضافه کنم که دقیقاً متوجه‌م از چه زاویه‌ای دارین به قضیه نگاه می‌کنین. اون چیزی که از حرفای ش ...

تا حالا با روانشناس یا روانپزشک صحبت کردید که به نحوی کمکتون کنه گاهی وقت ها ذهنتون یک استراحتی بکنه تا خستگی این حجم از تحلیل و پردازش کم بشه؟

روانشناس

نه از خواهرم خواستم بده به پزشک بگه بنویسه پزشک تجویز نکرده

صلاح نیست مصرف کنید. بحث مطالعه نیاز به انگیزه و روان شاد داره. سعی کنید بفهمید در چه زمانی هایی بهتر می تونید اینکار را انجام بدید . مثلا صبح ها وقتی خواب کافی داشتید. یا قبل از یک قرار دوستانه یا یک تفریح تایم ها را قرار بدید که بدونید تموم شدنیه و باید در یک مدت زمان مشخص مطالعه کنید. و کلا فعالیت های انگیزه بخش و دوست داشتنی زندگیتون را افزایش بدید. 

روانشناس

تا حالا با روانشناس یا روانپزشک صحبت کردید که به نحوی کمکتون کنه گاهی وقت ها ذهنتون یک استراحتی بکنه ...

راستش نه، چون از پایه با این نوع نگاه موافق نیستم. روانکاوی یا روان‌درمانی سنتی برای من بیشتر مثل یک دخالت مستقیم در سازوکار ذهنمه؛ چیزی که نه‌تنها باعث استراحت نمی‌شه، بلکه تمرکز و وضوح ذهنی‌م رو مختل می‌کنه.

ذهن من دائماً در حال پردازشه، ولی این پردازش سنگین، بخشی از هویتم شده. درست مثل کسی که در تاریکی بهتر می‌بینه، من هم از این مدل فکر کردن تغذیه می‌کنم. بعضی چیزا رو نباید "خاموش" کرد تا استراحت بدن؛ چون خاموشی‌شون مساویه با از دست رفتن بخشی از درک و آگاهی.

برای همین، وقتی ذهنم با مداخلات بیرونی یا تحلیل‌های پیش‌فرض دچار تغییر می‌شه، اون تیزبینی‌ای که همیشه باهام بوده، کمرنگ می‌شه. حس می‌کنم چیزی ازم گرفته می‌شه که نباید.

صلاح نیست مصرف کنید. بحث مطالعه نیاز به انگیزه و روان شاد داره. سعی کنید بفهمید در چه زمانی هایی بهت ...

ببخشید آسم هم دارم این قرص ضرر که نداره 

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:)          https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓