2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🥲❤

ته تغاری و لوس🩷🍦🦩مسلط به شیش زبان🫧🦄‌‌‌‌‌ سوارکار🐎ویولونیست‌🎻رقاص🩰آشپز👩🏻‍🍳خواننده🎶بسکتبالیست🤾🏻‍♀️درسخون🧠 ‌ °🎀A girl with big goals°اُو هَمه عیبِ تُ گیرَد تآ بپوشَد عیبِ     خود🌱

نه خدا نکنهههههه ولی خیلی شنیدم هم زندگی زن و شوهرا رو خراب کردن هم طرفو روانی کردن هم بچه کشتن همش ...

بچه کیو کشتن

برای سلامتی نی نی کوچولوم صلوات میفرستی مهربونم؟!🙂🌸❤️

من معتقد نیستم که بشه

اما

بچه‌ی سالم دخترخاله‌م تو پنج روزگی از دنیا رفت و پزشکا علتی براش پیدا نکردن

یه نفر به خاله‌م گفته بود براش دخترت دعا نوشتن

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
بچه کیو کشتن

کلا میگم هست هست

مثلا عکس بچهه رو داشته باشه میره روش هزارتا طلسم انجام میده مریض میشه همش گریه میکنه برای همین میگن عکس بچتونو پشت پروفایل نزارید یا پست نکنید

من معتقد نیستم که بشهامابچه‌ی سالم دخترخاله‌م تو پنج روزگی از دنیا رفت و پزشکا علتی براش پیدا نکردنی ...

اگه مادر رو طلسم کنن که بچش بمیزه میشع؟

کلا میگم هست هستمثلا عکس بچهه رو داشته باشه میره روش هزارتا طلسم انجام میده مریض میشه همش گریه میکنه ...

مادرو طلسم کنن به بچه منتقل میشه؟؟