2777
2789

ایشون هر موقع پاشو خونه من می‌زاره شروع می‌کنه ایراد گرفتن من از وقتی اخلاقش فهمیدم کلا ارتباطم کم کردم ولی گاهی اوقات با همسرم میان خونمون من فرش های جهیزیم  دست بافته  همش میگه رنگش شلوغه فلان عوض کن مبلتو عوض کن انقد ایراد گرفته که خودممم زده شدم درصورتی که خانوادم از هرچیزی درجه یکش برام خریدن کلا دلم نمی‌خواد دیگ ببینمش حتی اه

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

اره دارم😂😬

ولی راه حرص دادنشو بلدم پیمکیعلی خودشیفته 

کمبود محبت دار رو

مو فرفری ته تغاری و لوس🩷🪽🦩مسلط به شیش زبان🫧🦄‌‌‌‌‌ سوارکار🐎ویولونیست‌🎻رقاص🩰آشپز👩🏻‍🍳خواننده🎶بسکتبالیست🤾🏻‍♀️ درسخون🧠°🎀A girl with big goals°اُ هَمه عیبِ تُ گیرَد تآ بپوشَد عیبِ خود🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و اینکه تا زمانی که سکوت کنی بفهمه ضعف داری بدتر میکنه 

ایراد گرفت لبخند بزن بگو خودم دوست دارم.خودم لذت میبرم 

یا یه لبخند بزن بگو خودتم همینطور عزیزم کاشکی رو خودتم دقت داشتی 

مو فرفری ته تغاری و لوس🩷🪽🦩مسلط به شیش زبان🫧🦄‌‌‌‌‌ سوارکار🐎ویولونیست‌🎻رقاص🩰آشپز👩🏻‍🍳خواننده🎶بسکتبالیست🤾🏻‍♀️ درسخون🧠°🎀A girl with big goals°اُ هَمه عیبِ تُ گیرَد تآ بپوشَد عیبِ خود🌱

من کلا برخوردم یکجوری اجازه نمی دهم کسی ایراد بگیره اگه کسی مثلا یک ایراد بگیره صد تا ایراد ازش میگی ...

مثلاً به شکل دلسوزی میگه همینه که باعث میشه نتونم بشورم بزارمش کنار

و اینکه تا زمانی که سکوت کنی بفهمه ضعف داری بدتر میکنه ایراد گرفت لبخند بزن بگو خودم دوست دارم.خودم ...

بعد کلا وسیله های خودش اصلا به پای مال من نمی‌رسه نمی‌دونم چه مزگشه 

بعد کلا وسیله های خودش اصلا به پای مال من نمی‌رسه نمی‌دونم چه مزگشه

همیشه آدم پر ایراد همین کار رو میکنه 

میخواد تورو هم سطح خودش پایین بکشه 

باور کن عاشق خونت شده ولی چون ضعف داره اینکارو میکنه 

همیشه آدم پر ایراد همین کار رو میکنه میخواد تورو هم سطح خودش پایین بکشه باور کن عاشق خونت شده ولی چو ...

یا خودشون مستأجرن من از نظر من اصلا ایرادی ندارد ولی ما خونه مال خودمونه ولی کوچیکه همش میگه مستاجر میموندی خونه بزرگ اجاره میکردین بهتر بود 

یا خودشون مستأجرن من از نظر من اصلا ایرادی ندارد ولی ما خونه مال خودمونه ولی کوچیکه همش میگه مستاجر ...

بخند بگو خداروشکر هرچی هست مال خودمونه 

تو این دوره زمونه خونه کوچیک خریدنم هنره 

حداقل مستاجر خونه مردم نیستم اول زندگی 

بخند بگو خداروشکر هرچی هست مال خودمونه تو این دوره زمونه خونه کوچیک خریدنم هنره حداقل مستاجر خونه مر ...

خلاصه ک خیلی رومخه 

نه اونقدر عزت نفس دارم که به طور کامل با این ادم وارد دوستی نمیشم. قطع ارتباط کن کم کردم دیگه چه صیغ ...

یعنی الان ما نداریم😐