2777
2789
عنوان

همه‌ می توانید در این تاپیک مشاور روانشناسی بگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 97 پست

بیا کمک من 

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:)          https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓

با اینکه خیلی خوشگلم و همیشه مرکز توحه بودم متاسفانه بازم محتاج توجه بیشترم و دلم می‌خواد همه نگاهشون روم باشه مخصوصا جنس مخالف😂 چیکار کنم

اگه امضامو دیدی یه صلوات ب نیت قبول شدن تو رشته مورد علاقم بفرست🥲🎀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنگام مطالعه تمرکز ندارم خیلی چیزا رو امتحان کردم نشده متاسفانه

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:)          https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓

سلام 

یه شخصی بر اثر حادثه ای دو نفر از نزدیکانش رو از دست داده به طور ناگهانی 

از این اتفاق یک سال گذشته ولی شخص مدااام افکار منفی میاد سراغش 

انگار امید به زندگی رو از دست داده 

حس میکنه خودش هم به زودی میمیره، آینده ای دیگه نیست و از اینجور افکار 

راهکار چیه

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

سلام من و همسرم اصلا همو نمیفهمیمم یه بچه دو ساله هم داریم مدام میخواد کنترلم کنه چه زمانی بیرون میره کی میام نوع پوشش حتی نمیذاره کلاسی برم خیلی وسواس رو تمیزی داره یجوری رفتار میکنه انگار پر از ایرادم اصلا دیگه خودم رو نمیشناسم احساس خفگی میکنم اصلا دعواک ه میکنیم نمیفهمم چی میشه آخرش سریه برای هر چیز کوچیکی تا مدت ها اخمو هست محل نمیزاره میره تو خودش تا من نازش رو بخرم

سلام یه شخصی بر اثر حادثه ای دو نفر از نزدیکانش رو از دست داده به طور ناگهانی از این اتفاق یک سال گذ ...

سلام

اگر مرگشون را باور کرده و از سوگشون گذشته الان مشکل اصلی می تونه آنهدونیا باشه. یعنی فعالیت های لذت بخش زندگی انجام نمیده و بهشون فکر هم‌نمی کنه. اصطلاحا موتور هدونیزمشون را باید روشن کنید.درس هاش موجوده در غالب فایل صوتی موجوده.

روانشناس

سلاماگر مرگشون را باور کرده و از سوگشون گذشته الان مشکل اصلی می تونه آنهدونیا باشه. یعنی فعالیت های ...

به زندگی قبلی برگشته اما یهو بعضی روزا دپرس میشه 

قبلا آدمی بود که خیلی به آینده امید داشت 

الان حس میکنه خودشم تو جوانی‌‌‌ ممکنه....

چون اون دو نفر هم جوان بودن متاسفانه 

مثلا میخواد به اهداف بلند مدتش فکر کنه یهو میگه خب اگه اصلا تا اون موقع زنده نبودم چی؟!

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

به زندگی قبلی برگشته اما یهو بعضی روزا دپرس میشه قبلا آدمی بود که خیلی به آینده امید داشت الان حس می ...

اهداف بلندمدت الان براش زوده. الان باید لذت های در دسترس تر و چیزهای که قبلا تجربه اش را داشته تکرار کنه. موتور هدونیزمش که روشن شد اهداف بلند مدت می تونه خیلی کمک کننده باشه.

روانشناس

اهداف بلندمدت الان براش زوده. الان باید لذت های در دسترس تر و چیزهای که قبلا تجربه اش را داشته تکرار ...

موتور چی؟😅