2777
2789
عنوان

بچه ها یه خاستگار خیلی خوب همه چی تموم دارم ولی یه مشکل هست

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 53 پست
اها آفرین منم همینو میخوام بدونم؛ ببین این آقا تا الان ازون کارا نکرده خب، میگم اگه تو زندگی بره و ب ...

با هم برین مشاوره 

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

فقط اون ۲ متر قد نمیدونم چرا احساس کردم رویاهاش رو نوشته

نه بخدا دو متره حتی ۱۹۰ و اینام نیس واقعا دو متره، من خودمم زیاد بلند نیستم ینی خب این باید بره یه زن ۱۸۰ اینا بگیره ولی من قدم معمولیه ۱۶۴ اما برا اون مهم نبود ، بیشتر قیافه و ظرافت براش مهمه بود که من ظاهرم اینجوریه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین خب رابطمون جدی شده بود یکم سربسته در حد کم خواستم بدونم چجوریه به هر حال مهمه، احساس کردم که گر ...

برو طبع غالب بدنتو دربیار. همون طبع جن سیتم هست. به الان نگاه نکن .چون تجربه رابطه نداری نمی تونی بفهمی. ولی طبع غالب بدنت همون طبع جن سیت هم هست

برو طبع غالب بدنتو دربیار. همون طبع جن سیتم هست. به الان نگاه نکن .چون تجربه رابطه نداری نمی تونی بف ...

ینی چجوری بفهمم که واقعا گرمم یا نه چون اصلا زیاد درکی ندارم به قول شما، و فک میکنم شاید احساسم کاذبه

ینی چجوری بفهمم که واقعا گرمم یا نه چون اصلا زیاد درکی ندارم به قول شما، و فک میکنم شاید احساسم کاذب ...

اگه خودت میتونی تو نت سرچ کن ببین ویژگیهای جسمیت به کدوم طبع نزدیکتره اگه نه برو طب سنتی بهت میگه

آخه من یکم خجالت میکشم، آدم معذب نمیشه؟

نه بحث آینده یکم اعتماد‌به‌نفس داشته باش

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

من فکر میکنم  این سردی و گرمی بیشتر در مورد آقایون  صدق میکنه  یه خانم چون این  بعدش هم بسته  به احساسات و  عواطفش هست اگه  تو زندگی مشترک همیشه  از لحاظ عاطفی  تأمین بشه  اون هیجاناتش  هم ناخودآگاه  فعال  میشه

چه خوب حرف زده😂 همه ارزوهای دخترا چه باسیاست بنظرم تمام حرفاشو بریز دور ببین با مادرش چطور رفتار می ...

آره درست میگی ولی من احساس کردم حرفاش صادقانس واقعا، چون مثلا خانوادشم درست و حسابین حالا درحدی که من میشناسم؛ ینی حس میکنم خوب تربیت شده؛ ولی در کل مثلا من بارها گفتم خب منم حقوقمو بیارم تو زندگی چون واقعا تو تهران سخته با یه حقوق ولی حس میکنم یه غرور مردونه ای داره که بدش میاد، چون چن بار گفتم که منم کمکت میکنم با درآمدم اصلا حس میکردم به غرورش برمیخوره

من فکر میکنم این سردی و گرمی بیشتر در مورد آقایون صدق میکنه یه خانم چون این بعدش هم بسته به احس ...

آره درست میگی ولی تو نی نی سایت دیدم بعضی از خانوما از دست شوهرشون عاصی میشن ینی واقعا خسته میشن میگن در این حد زیاد رابطه داشتن در توانمون نیس، من ازین میترسم که واقعا در توانم نباشه بدنم خسته شه

در کل به حرف اهمین نده بیشتر باهاش وقت بگذرون رفتار ببین

آره باید بیشتر آشنا بشم ولی در کل تو بیمارستان ودانشگاهم ...  میبینیم همو ولی خب در حد اخلاق کاری و ... شناخت داشتم ازش دیگه؛ 

شاید اشتباه فکر می کنی منم حس می کنم سردم ولی مطمعن نیستم چون تا حالا رابطه نداشتم

منم تو همین وضعیت ولی خب راهیم نیس که دقیق بفهمم ؛ تابحالم فیلمای بد و... ندیدم در کل هیچ تجربه ای ازونجور رابطه نداشتم