2777
2789
عنوان

بچه ها یه خاستگار خیلی خوب همه چی تموم دارم ولی یه مشکل هست

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 53 پست
خوبه که ازدواج کن باهاش .....من تا حالا هیچ خواستگاری نداشتم چون خیلی بی ارزش بودم و خانواده ی فقیری ...

نه قربونت برم عزیزم، مطمئن باش خودت دخترخوبی هستی اگه یکمم تلاش کنی به هر حال درسی بخونی کاری کنی، مردای خوبی سمتت میاد، به خدا توکل کن ، واقعا خیلیا رو دیدم که شرایط خانوادشون ضعیف بوده ولی همسر خوبی کردن، چون انتخاب خانواده که از دست خود آدم خارجه ولی مردایی هستن که واقعا ارزش دختر خوبو بفهمن و خود اون دختر براشون مهم باشه نه چیز دیگه🤍🤍

از دستش نده به نظرم. این قضیه طبع هم از دکتر و مشاور پیگیر باش

باشه عزیزم چشم، ممنونم از راهنمایتت،خودمم حس میکنم به هر حال هر آدمی یه چیزی درش هست که آدم نپسنده ، باید در کل ببینی همه ی ویژگی هاش کنار هم ارزش ادامه دادن داره یا نه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی همچین خواستکارایی از کجا پیدا میشن. به نظرم واسه این دلیل ردش نکن چیز قابل حلیه حالا اگر برعکس ...

من خواستگار خوب دیگه ای داشتم ولی اینو واقعا خودمم میگفتم باورم نمیشه هنوز همچین مردایی وجود دارن چونکه واقعا بعضی از خواستگارام یکم پرنسس بودن و زیاد حس مردونه بودن نسبت بهشون نداشتم ولی این انگار واقعا با این نسل مردای پرنسس فرق دارع

باشه عزیزم چشم، ممنونم از راهنمایتت،خودمم حس میکنم به هر حال هر آدمی یه چیزی درش هست که آدم نپسنده ، ...

عزیزم تا قبل ازدواج در مورد طبع نمیشه نظر داد 

اگه همه موارد اوکی هست روش فکر کن 

چون. با معاشقه این مشکل قابل حل هست 

اوایل ازدواج واسه همه تازگی داره 

بعد که بچه بیاد وکار و زندگی هر دو نفر کم کم سرد میشن

دو متررررر خیلیییی بلنده اونی که من تصور کردم بد میشه دو متررر،سردی گرمی تا قبل ازدواج مشخص نمیشه

آره خیلی بلنده، من خودمم معمولیه قدم واسه همین ترجیح میدادم کوتاه تر باشه متناسب تر باشیم باهم، ینی این باید بره یه زن ۱۸۰ بگیره بهش بخوره ولی خب چون اون منو خیلی پسندیده بود و حتی خودمم بهش گفتم قد شما دیگه خیلی بلند تر از منه، ولی خب اون اینجوری میپسندید ؛ دو اینکه خودمم از لحاظای دیگه اوکی بودم دیگه ازین مسئله چشم پوشی کردم 

عزیزم تا قبل ازدواج در مورد طبع نمیشه نظر داد اگه همه موارد اوکی هست روش فکر کن چون. با معاشقه این م ...

اره عزیزم منم میخواستم همین تجربه ها رو بشنوم که منطقی تر تصمیم بگیرم، ممنونم از کمکتون🙏🌸🌸

عزیزم شاید تعریفت از گرمی اون و سردی خودت اشتباه باشه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .