2777
2789

میذاشتم تو بانک

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

ی بخشیو میدادم دانشگام😭😑

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا من برای حفظ ارزش پول عقط میتونم طلا بخرم که اونم سود نمیکنه فقط ارزشش حفظ میشه

سود بخواب باید بندازیش تو یه شغلی 

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

لوازم ارایش میخریدم

350 میلیون لوازم آرایش تا بخوای وقت کنی استفاده کنی فاسد میشن😁

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

شمش می‌خریدم نمیشه شمش کامل خرید با این قیمت ولی طلا یا سکه اصلا و ابدا نمیخریدم به هیچ وجه

چرا طلا که بهتره به نظرم والا من خودم یه مدت پول اومد دستم الان خیلی پشیمونم که طلا نخریدم

پرستاری یعنی،عشق،صبر،تحمل و بیخوابیهای شبانه