2777
2789

بچه ها خاستگارم خیلی خوبه دانشجوی پزشکیه و درسشم عالیه ینی واقعا آینده داره، توی بیزینس و ساخت و سازم هست ، قیافشم خوبه و هیکلشم خوبه قدش ۲ متره؛ خانوادشم خوبن ، اخلاقشم خوبه و اصولمون بهم میخوره، بعد رفتارش خیلی مردونس با اینکه من خودمم قراره  حقوق خوبی داشته باشم همیشه میگه حقوق تو مال خودت باشه حقوق من برای هردومون، ینی میگه درامد زن فقط برای خودش باید باشه من بعنوان مرد باید خرج خونه رو بدم، بعد خیلی حامیه و در کل میشه تو همه چیز بهش تکیه کرد ، ینی یه مشکلی برام پیش بیاد همه ی تلاششو میکنه حلش کنه، آشپزی بلده و همیشه میگه باید تو کار خونه خیلی کمک کنم، بعد تا محرم نشدیم خیلی بهم احترام میذاره اصلا بهم دست نمیزنه ، رفتارش صادقانس و...؛ 

ولی خیلی عذر میخوام اینو میگم مشکلم اینه که حس میکنم اون گرمه من سردم، ینی میترسم بعد ازدواج اذیت بشم؛

بعد موندم بخاطر این مسئله ردش کنم یا نه چون در کل خودم قیافه و ظاهرم خیلی خوبه ، خودمم پزشکی میخونم درسمم عالیه ینی واقعا آینده دارم ، همین الانشم شغل و درآند خوبی دارم  و خانواده ی خوبی دارم، درکل خاستگار خوب زیاد دارم، ینی اگه ردش کنم بازم موارد خیلی خوب دیگه ای هست اما چون همه چیز این آقا اوکی بود واقعا سردرگمم که بخاطر این مسئله ردش کنم، نمیدونم میترسم بعدا به مشکل بخورم سختم بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنی طبع تون به هم نمی خوره؟

درسته کیس های خوب دیگه ای هم داری

ولی وقتی رو ایشون مانور میدی یعنی به دلت نشسته که این همه نوشتی و تاپیک زدی بابتش

پس تا حد امکان ببین می تونی حلش کنی یا نه

از یک مشاور هم کمک بگیر حتما

مذهبی ها و کسایی که اذیت حیوانات می کنن ریپلای نزنن لطفا منظورمم کسایی که کارشون به کار کسی نیست نبود کسایی که سپر دفاعی شون جمله ی اسلام گفته هیت چون این آدما حتی نمی دونن چرا اسلام همچین چیزیو گفته فقط می خوان یچیو تقلید کنن و من حوصله شون رو ندارم ممنون👏🏻 برای سگ های بی گناهه ممنوعه....🫂عاشقانه و گاهی هم متعصبانه حیوانات رو دوست دارم،حتی آخرین بار که یک مگس یا مورچه کشتم رو یادم نمیاد🌱☘️بخاطر این همه عشق و علاقه خیلی از آدم ها رو تو زندگیم کنار گذاشتم😁بله شاید من افراطی هستم🙏🌱

اسی جان مشکلت رو نمی تونی حل کنی؟

ادم خوب و باب میلت کم پیدا میشه هااا 

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

الان این شوخیه ؟؟؟؟ 😐مسخرمون کردی؟ 

این همه صفات رویایی رو رد کنی چون اون گرمه تو سردی؟؟؟؟

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)