2777
2789
عنوان

بچه ها یه خاستگار خیلی خوب همه چی تموم دارم ولی یه مشکل هست

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 53 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا فهمیدی این موضوع رو؟؟ 

اگه مطمئنی تو زندگی اذیت می شید. البته شاید هر چی خواستگار خوب برات بیاد گرم باشن چون مردا اغلب گرمن. فکر درمان برا خودت باش شاید موثر بود

چه خوب حرف زده😂 همه ارزوهای دخترا 

چه باسیاست 

بنظرم تمام حرفاشو بریز دور 

ببین با مادرش چطور رفتار میکنه و کادایی که گفته در اینده انجام میده الانم انجام میده 

مردا قبل ازدواج حرف زیاد میزنن پیغمبر خدان رفتارشو ببین 

نمیدونم چی بگم

شوهر خودم طبعش از نامزدی تا حالا خیلییییییی عوض شده منطور اینک قرار نیست آدما همیشه طبع گرم یا سردی داشته باشن

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

واقعا وقتی با طرف رابطه نداشتی چطوری به این نتیجه رسیدی😐

ببین خب رابطمون جدی شده بود یکم سربسته در حد کم خواستم بدونم چجوریه به هر حال مهمه، احساس کردم که گرمه ولی مطمئن نیستم؛ بعد حالا من هیچ رابطه ای تا الان نداشتم ولی حس میکنم سردم اما میگم شاید بعدا که برم تو زندگی تجربش کنم نظرم عوض شه ولی الان تو مجردی که زیاد گرم بنظر نمیرسه باشم؛ شایدم احساسم کاذبه ولی خب راهیم نیس که بفهمم ، چون تو نی نی سایت بعضی خانوما رو دیدم میگن قبل ازدواج خیلی سرد بودن ولی بعدش تغییر کردن

خدایی همچین خواستکارایی از کجا پیدا میشن. به نظرم واسه این دلیل ردش نکن چیز قابل حلیه حالا اگر برعکس ...

فقط اون ۲ متر قد  

نمیدونم چرا احساس کردم رویاهاش رو نوشته

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
نمیدونم چی بگمشوهر خودم طبعش از نامزدی تا حالا خیلییییییی عوض شده منطور اینک قرار نیست آدما همیشه طب ...

اها آفرین منم همینو میخوام بدونم؛ ببین این آقا تا الان ازون کارا نکرده خب، میگم اگه تو زندگی بره و ببخشید رابطه داشته باشه ممکنه یکم احساسش فروکش کنه، البته چون واقعا روم نمیشد درباره ی این مسائل درست و حسابی باهاش حرف بزنم دقیق نفهمیوم چجوریه سر بسته حرف زدیم باهم  ولی احساس کردم گرمه، بعد خودمم اصلا رابطه نداشتم تا الان برا همه اصلا نمیدونم دقیق که خودمم واقعا سردم یا نه چون هیچ تجربه ای نداشتم اما الان که مجردم زیاد گرم نیستم در کل