2777
2789
عنوان

بارداری دوم

229 بازدید | 27 پست

سلام بچم چندروز دیگه یکسالش میشه بعد من تازه دوماه فهمیدم حاملم و اینا سه ماه دیگه زایمان میکنم اما از موقعی که همون اولی میخواستم بیارم فک میکنم هیچ بچه ای که بیارم مثل اولی دوستش ندارم الآنم که حاملم بچم بیشتر دلم میسوزه میگم نکنه فرق بزارم بینشون چون اولی خیلی می‌خوام خیلی خیلی سنی میمیرم براش 

دومی بیشتر دوسش میداری 

ولی چحوری تازه فهمیدی تکون نمیخورد؟

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

دومی بیشتر دوسش میداری ولی چحوری تازه فهمیدی تکون نمیخورد؟

نه علائم نداشتم پریودیم نامرتبه تازه است هم منفی میزد تو شیش ماه فهمیدم تکونم نه نمیخوره تو یه دنیا دیگس کلا🤣🤣 میترسم ظلم بشه به دومی چون خیلی نگرانم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه علائم نداشتم پریودیم نامرتبه تازه است هم منفی میزد تو شیش ماه فهمیدم تکونم نه نمیخوره تو یه دنیا ...

وای ترسوندیم😂😂

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

عزیزم الان بخاطر هورمونهای حاملگی اینطوریه وقتی به دنیا بیاد برا دوتاشون میمیری

واقعا نمی‌دونم خانواده شوهرم میگن دومی مهم تره محبت باید ببینه اما به اولی ظلم شده اتفاقا باید به اون محبت کرد دومی که هنوز میمونه تا محبت بفهمه

من سه روز پریودم عقب افتادع امروز لب ب هیچی نزدم و فقط گریه دارم میکنم😭خداکنه تا فردا پریود بشم.نمی ...

ن نگران نباش من اصلا تست قبول ندارم تو پنج ماهگی هیچ کدوم از حاملگی هام مثبت نبود فقط دوهفته برا بگزرع برو خونه بده

من سه روز پریودم عقب افتادع امروز لب ب هیچی نزدم و فقط گریه دارم میکنم😭خداکنه تا فردا پریود بشم.نمی ...

از چی می‌ترسی مگه 

برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات،،، 

واقعا نمی‌دونم خانواده شوهرم میگن دومی مهم تره محبت باید ببینه اما به اولی ظلم شده اتفاقا باید به او ...

نمیشه خیالت راحت 

باهم بزرگ‌میشن 

هر کدوم ب وقتش نیازهاش دریافت میکنه فقط یادت باشه اولی حساس نکنی 

انشالله هر دو سالم و صالح باشن 

دوست داشتی بگو اولی و دومیت چیه برام‌جالبه فقط 

فعلا امضا ندارم