اتفاقا یه فیلم بود لیلا حاتمی بازی می کرد اونم می ترسید بقیه بفهمن ولی در اخر به این نتیجه رسید ک. ن لق بقیه و اینکه کسی نمی خنده به تو چون منم می ترسیدم حتی از این ترس فیلم هم ساختن
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
منم زمانی که شروع کردم مثل شما بودم و بعدش گفتم خدا مهم تره یا بقیه حتی حرفم شنیدم هرجا برم جانمازم چادر نپوشیده بودم چادرم میبرم حتی اگه مسخرم کنن مهم نیست اصلا چون خدا یک سری چیزا رو بهم نشون داد میدونستی آدم ها با امسال خودشون محشور میشن مثال نماز خونا با نماز خونا بعد بینشون دوباره جدا میشه .....
باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره
احسنت بهت چی کار بقیه داری اصلا اینجوری فکر نکن چون خودت به خودت موج منفی میزنی حرف مردم برات مهمه یا رفتار و کردار خودت که عبادت به درگاه حق کنی تازه هر کی ببینه خوشحال میشه حتی خانواده خودت اشک شوق از چشماشون در میاد بسم الله بگو سر ظهر نمازت به جا بیار ببین چه کیفی داره
اهل جنوبم گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔