2777
2789
عنوان

بیاین قضاوت کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 2022 بازدید | 163 پست

عاقبت رابطه های دوران دوستی هنینه

من نه یلی بودم نه گنگستری اینو زمان و اتفاقای روزگار بهم ثابت کرد 😖💔                                                                                             ولی اینو بگم که ...                                   من بتمنم😂😎🤞🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه خواستن یه چیز دو طرفه ستوقتی اون نخواد و تو سعی کنی بیاری فردا بچه ت پدر خوبی نخواهد داشتدر ضمن ...

نه بخدا اون موقع اصلا اینجوری نبود میگم بخدا یه آدم دیگه شده 

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

خودت برو پارک با خانمها دوست میشی

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

نه دوستی منظورمه توی اون ۷ سال

خب تو دوستی دو قلو باردار شدی طبیعیه بگه سقط کن😳😐

و طبیعیه الان بهت بدبین باشه محدودت کنه

وقتی میگن تو دوستی چهار چوب داشته باشین واسه همینه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
ابن بچه نمیخواد دنبال بهونست

خاک بر سرش پس

عمر منو حیف خودش کرد 

اشتباه کردم اینقدر بهش اعتماد کردم الان هر ماه نزدیک موعد با احساسات من بازی میکنه میگه شاید بارداری شاید از دستم در رفته باشه 

چه اشتباه بزرگی کردی دوتا انسان رو از زندگی ساقط کردی،

اشتباهی که الان هر ماه سر موعد پریود دارم تاوانش میدم

یه مدت تو هم بیخیال بچه شو و بزار خود شوهرت امادگی توش ایجاد بشه و بتونه حضور بچه رو بپذیره از بچه هیچی نگو

تازه یک ساله ازدواج کردین سعی کن بهش نزدیک ترشی و دوران خوبی رو با هم بگذرونین ساعت کاریش خییلی زیاده ب نظرم اول رو این موضوع کار کن

زمان بده هنوز هیلی وقت داری

مردایی ک تودشون بچه میخوان هیچ کمکی نمیدن چ برسه ب اونی ک نخواد

من ب جفتتون حق میدم هم الان بچه دار شدن سخته هم تویی ک تنهایی دلت بچه میخواد ولی اول از همسرت مطمئن شو ک خیانت نمیکنه

مردای بددل زیاد اوکی نیستن 

خاک بر سرش پسعمر منو حیف خودش کرد اشتباه کردم اینقدر بهش اعتماد کردم الان هر ماه نزدیک موعد با احساس ...

تو دوران دوستی بچه ها رو بر فرض ک میاوردب چی میخاستی بگی دقیقا؟؟؟

تو سخت ترین دوران زندگی روحی روانی🥺(خانمم دوستان)…

خب بعلهالان اومده تو زندگی میبینه چقد همه چی سخته، پشیمون شده

دقیقا

میگه اون موقع دلار چند بود الان چنده 

خودش دوران نامزدی به دنیا اومده