2777
2789

منی که نه کتاب ندارم و نه جزوه. 

فقط با گوشیم روزی یدونه ویدیو از تل میتونم دانلود کنم و همون روز ببینمش و نکات شو یاداشت کنم  

سعی کردم جزوه کلاس های کنکور رو تهیه کنم اما هزینشون جور نشد 

و گوشیم خرابه این وسط هی خاموش میشه بیخود و تست زدن و ویدیو دیدن برام یه مکافاته

من اگه تا روز کنکور اینطوری پیش برم شانسی برای موفق شدن دارم یا فقط وقتمو هدر میدم

کتاب و.. هم میتونی از تل دان کنی

ازمونم همینطور

بعد هر مبحث تست ازمونی زیاد بزن

شانس داری.. بستگی به تلاشت داره

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کتابخونه بگیر 

از کسایی ک کنکور دادن قبول شدن بگیر

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                              

کتاب بگیر از کتابخونه و خیریه. ویدیو نبین و به جاش درسنامه بخون

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

کتاب و.. هم میتونی از تل دان کنیازمونم همینطوربعد هر مبحث تست ازمونی زیاد بزنشانس داری.. بستگی به تل ...

تلاشم نمیدونم خوبه یا نه. 

حین تست زدن گوشی یهو داغ میکنه خاموش میشه و چند دقیقه روشن نمیشه و اون لحظه واقعا سرمو میخوام بکوبم به دیوار و مغزم متلاشی شه 

افسردگی و تیک عصبی گرفتم و نصف بیشتر روز خوابم 

چرا یجور رفتار میکنید که انگار تمام راها به روتون بسته شده 

رفیقمم کپ توعه همش هی گریه و زاری میکنه که پول نداره بخره 

در حالی که من کتاب بهش میدم کتابخونه هست اصلا اشتراک ۵۰ تومن بده هر هفته دو سه تا کتاب بگیر 

تو مدرسه ای که هستی کنکوریایی که تموم کردن کتابا رو یا اهدا میکنن یا میفروشن با اونا صحبت کن 

پی دی اف همه کتابا تو چنل تلگرام هست دانلود کن ببر بده چاپخونه برات با ۱۰۰ تومن هم چاپ کنن هم سیمی