2777
2789
عنوان

بیاین قضاوت کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 2021 بازدید | 163 پست
عین‌ پیرزنا

عزیزم خودت برو پارک ببین چه عالمی داره کلا عوض میشی

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقامیگه اون موقع دلار چند بود الان چنده خودش دوران نامزدی به دنیا اومده

یعنی دوستی یا عقد؟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

نمیخوام بترسونمت 

ولی ببین حد تنفرش از بچه چقدر هست، کار دست خودت ندی 

چند روز پیش یه خبر دیدم که آقا وقتی فهمید همسرش باردار هست (خانم میدونست شوهرش بچه نمیخواد) با چاقو تو حمام کشته بودش 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

بعدشم عزیزم چه جوری شوهرت تا ساعت ۱۲ شب سرکاره؟؟؟ واسه تو و زندگیت وقت میزاره؟؟؟

هی نگو بچه بچه ...اول از شوهرت و زندگیت مطمئن شو بعد یکی دیگه رو دعوت کن به این زندگی 

خودت برو پارک با خانمها دوست میشی

خستم کرده نمیزاره میگه همه شهر منو میشناسن نمیخوام به گوشم برسه اینور اونوری

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

خب تو دوستی دو قلو باردار شدی طبیعیه بگه سقط کن😳😐و طبیعیه الان بهت بدبین باشه محدودت کنهوقتی میگن ...

چجوری طبیعی میدونی وقتی همون موقع هم به فرزندانی که به وجود اومده بودن حسی نداشت

یعنی عاطفه پدرانه در این آدم وجود نداره انگار

جالبه واسه گربه هامون خوب بلده پدری کنه عشق بابا میگه

شوهرمنم میگه  بچه نمیخوام  ، وقتی شوهرت نمیخواد تو برا چیته  چرا اصرار داری  پشیمون میشی ها، فکر نکن با بچه شوهرت بهتر میشه بدترم میشه   هی ی چیزی یادگرفتید اختلاف سنی بااااید چقدرباشه، بچه هم پدر میخواد هم مادر

خستم کرده نمیزاره میگه همه شهر منو میشناسن نمیخوام به گوشم برسه اینور اونوری

بگو پارک و استخر و باشگاه و کلاس زبان و خیاطی اینور اونور نیستن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

یه مدت تو هم بیخیال بچه شو و بزار خود شوهرت امادگی توش ایجاد بشه و بتونه حضور بچه رو بپذیره از بچه ه ...

حاضر نیست کمتر کار کنه وسواس گرفته انگار

پاهاش واریس زده ورم کرده ولی عین خیالش نیست

چجوری طبیعی میدونی وقتی همون موقع هم به فرزندانی که به وجود اومده بودن حسی نداشتیعنی عاطفه پدرانه در ...

هر کس تو دوستی باردار بشه همینکارو میکنه

اون واسه عشق و حالش با تو بوده نه واسه پدر شدن و عاطفه ی پدری

پس خیلیییی طبیعیه تو دوستی بگه بچه رو سقط کن

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
زمان بده هنوز هیلی وقت داریمردایی ک تودشون بچه میخوان هیچ کمکی نمیدن چ برسه ب اونی ک نخوادمن ب جفتتو ...

درسته