2777
2789
عنوان

بیاین قضاوت کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 2023 بازدید | 163 پست
استارتر بیکاری و فکر و خیال و خونه موندن باعث شده نیاز به بچه تو وجودت تشدید بشه. خودتو سرگرم کن. تو ...

وای راست میگی

میشینم تنهایی روی میزناهارخوری ۶ نفره میگم ۶ تا صندلی به چه درد می‌خورد وقتی قراره حالا حالا ها بچه دار نشم 

میشینم رو مبل میگم مبل ۸ نفره به چه دردم می‌خورد دو نفر آدم فکرو خیال کشت منو

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

راست میگی؟😭یعنی ممکنه نظرش عوض شه؟یعنی به نظرت الان رفتار من مشکل داره؟چجوری باید رفتار کنم یکی دیگ ...

خب عزیزم. اگه تو تمام این کارا رو کردی.

وخیلییییی رابطه خوب شد.

حتی من پیشنهادم اینه کم کم ب فک  این باشی با خانواده شوهرت رفت و آمد شروع کنی. قطعا نتیجه میگیری و زندگیت بهتر میشه.

یکی از دوستان ما ۷ سال بچه نیاوردن چون خانومه میخواست

شوهره نه.

شاید باورت نشه خانومه از طریقه خانوده خود پسره وارد شد

بخدا در عرض دوماه باردار شد.

خوب حرفمو گوش کن 

حرفای خاله زنکی و بزار کنار 

ای مادرشوهر اینجور مادر شوهر اونجور بزار کنار

ارتباط بگیر باهاشون .به خدا شوهرت ک سهله سنگم نرم میشه.

اگه نشد. پس بدون دیگه مشکل تو نیستی ولی در این مدت کلا تحت نظر یه مشاور خوب باش خودت.

اگه خدای نکرده ک بعید میدونم نتیجه نگرفتی.

بعد دیگه طبق نظر مشاورت یه فکر دیگه میکنی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای راست میگیمیشینم تنهایی روی میزناهارخوری ۶ نفره میگم ۶ تا صندلی به چه درد می‌خورد وقتی قراره حالا ...

باور کن حس نیاز به بچه بیشترش از روی بیکاری. کلا اکثر فکرهای منفی به خاطر مشغول به کار مثبت نبودن. هر چقدر خودتو سرگرم کنی این فکرهای منفی کمتر و کمتر میشن. 

خب عزیزم. اگه تو تمام این کارا رو کردی.وخیلییییی رابطه خوب شد.حتی من پیشنهادم اینه کم کم ب فک این ب ...

ممنون عزیزم با مادرشوهرم دیگه نمیخوام ارتباط داشته باشم ولی رو خودم کار میکنم ایشالله که خوب بشم

ممنون عزیزم با مادرشوهرم دیگه نمیخوام ارتباط داشته باشم ولی رو خودم کار میکنم ایشالله که خوب بشم

آفرین🙂 اوکی چون هیچکس نمیدونه یه نفر توی زندگیش واقعا چی هست یا بوده.

اون در حد پیشنهاد بود.

ولی، اینو هیچوقت فراموش نکن اول پایه های یه زندگی باید محکم شه 

زن و شوهر اعتماد ۱۰۰در۱۰۰ داشته باشن بهم.

و انشالله ب فکر بچه باشی که اون بچه کلا توی خونه پر محبت بزرگ شه.

موفق باشی انشالله عزیزم

آفرین🙂 اوکی چون هیچکس نمیدونه یه نفر توی زندگیش واقعا چی هست یا بوده.اون در حد پیشنهاد بود.ولی، این ...

مرسی قشنگم خدا خیرت بده ایشالا دست به سنگ میزنی طلا بشه واقعا نیاز داشت زندگیم به این حرف 

مرسی قشنگم خدا خیرت بده ایشالا دست به سنگ میزنی طلا بشه واقعا نیاز داشت زندگیم به این حرف

خواهش میکنم عزیزم.

قلبا میخوام از خدا ک موفق بشی.

ولی در کل عاقلانه تر فک کن تو زندگیت

همش احساس نیست.

من الان بعد چند سال زندگی مشترک تازه دوتایی با شوهرم تصمیم گرفتیم نی نی بیاریم

چون زندگی و بچه مسئولیت بزرگیه که باید اول دو نفره آماده باشی تا بچه خوب تربیت کنی انشالله. 

😘

خواهش میکنم عزیزم.قلبا میخوام از خدا ک موفق بشی.ولی در کل عاقلانه تر فک کن تو زندگیتهمش احساس نیست.م ...

مممنونم انشالله

فکر کنم آه بچه هایی که سقط کردی گرفتت

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

ممنون عزیزم انشالله🥲بديش اینه از سر سادگی اوایل عقد به مادرشوهرم گفتم خیلی دلم میخواد زود بچه بیاری ...

بدی ماها اینه که هم ساده ایم هم اینکه نمی‌دونیم چیا باید کجا بگیم همین میشه که همیشه ضربه میخوریم 

دقیقا به خاطر همون هستش اشکالی نداره نهایت تا دوسال حرفایی مادرش تاثیر گذاره بعد اون از این ورو اون ور می‌شنوه درباره ی بچه دوروبرش میبینن خودش اشتیاق نشون میده

شکایت با اونچیزیک میگی فرق دارع

نفهمیدم منظورتونو

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7