2777
2789
عنوان

از شوهرم‌ ناامید شدم برای همیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2819 بازدید | 119 پست

بعضی مردا هستند که حتی عاشق زن و زندگیشون هستند اما به خاطر متاسفانه عادی شدن یه رسری رفتارها بین اطرافیان،رسانه و حتی فیلم های به ظاخر مجاز تلویزیون خودمون که به نظرم تاثیر تخریبی بیشتری هم دارند،میخوان تجربه هایی بکنند و ...

زنها خیلی قدرتمندند. اگر جوهر وجودی خودشون رو بشناسن و اعتماد به نفس داشته باشن . و مهم تر ومهم تر از همه توکل و ایمان که چقدر کم شده متاسفانه در جامعه ما.

به خدا میگیم خدایا،تنها تکیه  و وابستگی واقعیمون  رو خودت قرار بده و یاد بده مثل خودت قوی باشیم و نگاهمون فقط تو باشی که نه بی وفایی میکنی نه ترکمون میکنی و همیشه با قدرت بی نظیرت حمایتمون میکنی. به ما یاد بده که چطور در این دنیای وانفسا خودمون و زندگیمون رو حفظ کنیم.

به ساختن فکر کنیم نه به ویران کردن و ویران شدن.

با خدا همراه شوید ،همه چیز معجزه وار امکان پذیر می شود. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا الان برعکسه دقیقا درست گفتید، مرد همه زنهارو میبینه زنشو با هزار تاذهرزه مقایسه میکنه اما نجاب ...

اصلا بحث دیدن یا ندیدن نجابت نیست 

با خودش فکر نمیکنه اون دختر تو اینستا اصلا شغلش اینه که خودشو به تو نشون بده پول در بیاره به خاطر شغلش هزار مدل عمل می‌کنه ولی یک زن ساده چطور می‌تونه هم خانه داری کنه هم شوهر داری هم مادری هم یک فکری کنه برا اینکه پس انداز داشته باشه یا سر کار بره زن امروزی وحشتناک کارش سخته . 

ی خانوم که تازه مادر شده واقعا کی می‌تونه مثل زن های مدل باشه ؟ مگه اینکه عمل کنه و هزار کمکی داشته باشه 

اصلا بحث دیدن یا ندیدن نجابت نیست با خودش فکر نمیکنه اون دختر تو اینستا اصلا شغلش اینه که خودشو به ت ...

اره بخدا، من دخترم نه ماهشه بخدا وقت نمیکنم نه به خودم نه به خونه برسم شوهرم باچشم میبینه که بچه چقدر آویزون منه ولی همش غر میزنه میگه زن فلانی رو ببین چقدر به خودش میرسه، فلانی رو ببین خونه اش همیشه  تمییزه واقعا تعجب میکنم شوهرم این حرفهارو میزنه همش میگم یعنی این مرد عقل داره که ایارو میگه مگه نمیبینه این بچه همش آویزونمه

اره بخدا، من دخترم نه ماهشه بخدا وقت نمیکنم نه به خودم نه به خونه برسم شوهرم باچشم میبینه که بچه چقد ...

بخدا شعورشون نمی‌رسه بفهمن چقدر زن اذیت می‌شه با این حرفا زنی که تازه زایمان کرده خیلی روحیش حساسه ا این حرفا فقط خرد می‌شه

اره بخدا، من دخترم نه ماهشه بخدا وقت نمیکنم نه به خودم نه به خونه برسم شوهرم باچشم میبینه که بچه چقد ...

یه چیز دیگه هم که هست اینه که اینا می‌خوان زنشون یه حالت زنونه دخترونه طور و ناز داشته باشه از این دخترای نازک نارنجی و لوس بعد نمی‌فهمن زن فقط زمانی می‌تونه یه حالت زنانه داشته باشه که مردش مردونگی داشته باشه وقتی که مرد تو رو بکوبه چطور می‌تونی احساس زیبایی داشته باشی؟ زن کم کم حالت طراوت و شادابی خودش ازدست میده 

چقد ببوعه شوهرت البته ببخشیندا😂

00kaktosسابق هستمبه خاطر حق گویی تعلیق شدم اگر در تاپیک های غیر مجاز با کامنتم دچار سوزش شدید لطفا به جای ریپلای از روغن بنفشه استفاده کنید🌸            

بدترین احساس حتی از مرگ فرزند هم باللتر ،تجربه این مورد هست که متاسفانه حیلی هم زیاد شده.قدیما هم بو ...

ممنونم عزیزم از نظرت حرفات خیلی به دلم‌نشست، بله فکر کنم این احساس الانی که دارمو هیچوقت نه تجربه کرده بودم و

نه تجربه خواهم کرد بدترین احساس دنیاست💔

یه چیز دیگه هم که هست اینه که اینا می‌خوان زنشون یه حالت زنونه دخترونه طور و ناز داشته باشه از این د ...

دقیقا مخصوصا شوهر من که مدام منو میکوبه واقعا حس میکنم دیگه خیلی داغون شدم پیر شدم باحرفهاش نابودم. کرده مدام تحقیرم میکنه

وا قفل گوشی شوهرتو مگه نمیدونی؟! من چرا باید همچین تاپیکی بزنم از ساعت ۵صبح تاپیک زدم بعدشم از دیشب ...

بله مردای خیانت کار رمز گوشیشونو نمیگن شوهر من همه برنامهای گوشیش رمز داره