sevdase مدیر استارتر عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 20950 عنوان خانم های شاغل برای همسرتون خرج میکنید 1251 بازدید | 146 پست بدون مناسبت لباس بگیرید ی مهمونی طرف خانواده مادری حدود ۳۰ نفرن ی ست شیک برای همسرم گرفتم روز مرد بدم مامانم میگه اینا سالی ی بار مارو میبینن بده همسرت بپوشه دیروز | 13:52 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
velvetvenom عضویت: 1404/07/20 تعداد پست: 164 صد در صد میکنم چون همسرمم دار و ندارشو برای من میذاره اگر غیر این بود اسمش جنگ بود نه زندگی مشترک پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد
good_witch عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 9321 اگه جلوی بقیه میخوای بدی که معلومه نهبده بپوشه و بهش بگو برای کادوی روز مرد بود ولی زودتر خریدم الان دارم بهت میدم اگه چیزی رو تغییر ندی یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . . you can trust me , I'm a good Witch
sevdase مدیر استارتر عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 20950 صد در صد میکنم چون همسرمم دار و ندارشو برای من میذاره اگر غیر این بود اسمش جنگ بود نه زندگی مشترک اون برام خرج میکنه ها الانم عقدیم یکم شرایطش سخته برای عروسی ولی نمیدونم چرا زورم میاد من خرج کنم
sevdase مدیر استارتر عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 20950 اگه جلوی بقیه میخوای بدی که معلومه نهبده بپوشه و بهش بگو برای کادوی روز مرد بود ولی زودتر خریدم الان ... ن جلوی بقیه چی بدم باغ دعوت کردن میخام بدم بپوشه
good_witch عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 9321 اون برام خرج میکنه ها الانم عقدیم یکم شرایطش سخته برای عروسی ولی نمیدونم چرا زورم میاد من خرج کنم الان که عقد هستید عادتش نده، زیاد خرج نکن که روی پول شما هم حساب باز کنهبعدا توی خونه خودتون هرچی دوس داشتی خرج کن اگه چیزی رو تغییر ندی یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . . you can trust me , I'm a good Witch
velvetvenom عضویت: 1404/07/20 تعداد پست: 164 اون برام خرج میکنه ها الانم عقدیم یکم شرایطش سخته برای عروسی ولی نمیدونم چرا زورم میاد من خرج کنم میگم که اگه خوب و بااخلاق و سالمه براش حتما بی مناسبت هم هدیه بگیر . چون هدیه دل آدما رو پر محبت و عشق میکنه پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد
good_witch عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 9321 ن جلوی بقیه چی بدم باغ دعوت کردن میخام بدم بپوشه بنظرم بزار برا همون روز مرد بهش بده که نخوای دوباره کادو بخریبرای باغ هم اهمیتی نداره که لباس نو باشه، از لباسای خودش باهم انتخاب کنید بپوشه، یا خودش هرچی خواست بپوشه اگه چیزی رو تغییر ندی یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . . you can trust me , I'm a good Witch
sevdase مدیر استارتر عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 20950 الان که عقد هستید عادتش نده، زیاد خرج نکن که روی پول شما هم حساب باز کنهبعدا توی خونه خودتون هرچی دو ... همون نمیخام عادت کنه
sevdase مدیر استارتر عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 20950 بنظرم بزار برا همون روز مرد بهش بده که نخوای دوباره کادو بخریبرای باغ هم اهمیتی نداره که لباس نو باش ... آخه کلا همسر منو بعد عقد الان میخان ببینن میره تا دوسال دیگه
سبزفسفری2022 عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 2488 آخه کلا همسر منو بعد عقد الان میخان ببینن میره تا دوسال دیگه یه لباس خوب بپوشین