2777
2789

بدون مناسبت لباس بگیرید 

ی مهمونی طرف خانواده مادری حدود ۳۰ نفرن ی ست شیک برای همسرم گرفتم روز مرد بدم مامانم میگه اینا سالی ی بار مارو میبینن بده همسرت بپوشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه جلوی بقیه میخوای بدی که معلومه نه

بده بپوشه و بهش بگو برای کادوی روز مرد بود ولی زودتر خریدم الان دارم بهت میدم

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
صد در صد میکنم چون همسرمم دار و ندارشو‌ برای من میذاره اگر غیر این بود اسمش جنگ‌ بود نه زندگی‌ مشترک

اون برام خرج میکنه ها الانم عقدیم یکم شرایطش سخته برای عروسی 

ولی نمیدونم چرا زورم میاد  من خرج کنم 

اگه جلوی بقیه میخوای بدی که معلومه نهبده بپوشه و بهش بگو برای کادوی روز مرد بود ولی زودتر خریدم الان ...

ن جلوی بقیه چی بدم 

باغ دعوت کردن میخام بدم بپوشه

اون برام خرج میکنه ها الانم عقدیم یکم شرایطش سخته برای عروسی ولی نمیدونم چرا زورم میاد من خرج کنم

الان که عقد هستید عادتش نده، زیاد خرج نکن که روی پول شما هم حساب باز کنه

بعدا توی خونه خودتون هرچی دوس داشتی خرج کن

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
اون برام خرج میکنه ها الانم عقدیم یکم شرایطش سخته برای عروسی ولی نمیدونم چرا زورم میاد من خرج کنم

میگم که اگه خوب و بااخلاق و سالمه براش حتما بی مناسبت هم هدیه بگیر . چون هدیه دل آدما رو پر محبت و‌ عشق میکنه 

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

ن جلوی بقیه چی بدم باغ دعوت کردن میخام بدم بپوشه

بنظرم بزار برا همون روز مرد بهش بده که نخوای دوباره کادو بخری

برای باغ هم اهمیتی نداره که لباس نو باشه، از لباسای خودش باهم انتخاب کنید بپوشه، یا خودش هرچی خواست بپوشه

بنظرم بزار برا همون روز مرد بهش بده که نخوای دوباره کادو بخریبرای باغ هم اهمیتی نداره که لباس نو باش ...

آخه کلا همسر منو بعد عقد الان میخان ببینن میره تا دوسال دیگه