2777
2789
عنوان

از شوهرم‌ ناامید شدم برای همیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2819 بازدید | 119 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط خر نشی بچه بیاری

اقدام بودم خداروشکر که بچه‌دار نشدم، من هیچ نیازی به شوهر نداشتم نمیدونم چرا همچین کاری کردم، از همه لحاظ پدرمادرم پشتمن هیچ نیاز مالی هم ندارم فقط یه عشق پاک میخواستم تو زندگیم ۷سال عاشقم بود واسه رسیدنمون هرررکاری کرد که بهم برسه خانوادم مخالف بودن ولی آخرش پدرم فکر کرد که دیوانه وار دوستم داره بخاطر همین منو بهش داد

اولین بار تموم شدم از همکارش خواستگاری کرده بود در صورتی ما دوماه بود عروسی کرده بودیم

بعددوماه اینکارو کرد ؟؟

پس چرا گذاشتی بچه داربشی ازین آدم

خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمت هات❤️💙🙏.                   این کاربری ششم منه☺️
خیالت راحت اون ادم محل سگم به شوهرت نمیزاره.اون اگه بخواد یه مردای میان دورش که ما فقط تو فیلما میبی ...

اره عزیزم من که میدونم اصلا پیام شوهرمو نمیبینه خارجیه پیجشم ۲میلیونیه، من فقط ازاین خیلی ناراحت شدم که اگه واسه این خانم این کارو کرده قطعا قبلا هم این کارو کرده و ادامه‌هم میده اخه درموردش جور دیگه‌ای فکر مییکردم 💔چطور باهاش بمونم بااین همه بی‌اعتمادی چطور مثل قبل شم حتی نمیتونم بهش نگاه کنم، خیلی حالم بده خیلی

دقیقا عشق منم ی بلاگر فکر کنم اسمش نیلوفر بود رو فالو کرد

گفتم ان فالو کن

نکرد

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایاشکرت .تیکر بارداری نیست.تیکر هدفمه

به نظر تاپیکت واقعی نیست. گوشی شوهر قفل نداشت؟!

وا قفل گوشی شوهرتو مگه نمیدونی؟! من چرا باید همچین تاپیکی بزنم از ساعت ۵صبح تاپیک زدم بعدشم از دیشب نخوابیدم مگه مریضم