2777
2789

دوست که بهش نمیشه گفت چون پارسال تموم کردیم بعدش خودش اومد گفت بیا دوباره باهم شروع کنیم و اینا

خونه این دوستم نزدیک جاییه ک داییم داره خونه سازی میکنه

این دختره منم ازش دل خوشی ندارم بعد کلا دنبال شره بحثشو باز نمیکنم 

حالا یک هفتس اومده مخ منو میخوره که شماره داییتو بفرست بهش بگم چرا اینقدر بدبد نگام میکنه مرتیکه عوضی 

من از حرفش جا خوردم چون اصلا داییم همچین آدمی نیست بعدش من یادمه قبلا این چشمش دنبال این داییم بود هی می‌گفت کسی تو زندگیش هست یا نه یا سرمایش چقدره و اینا 

از یه ور نمیخام کسی بفهمه با همچنین آدمی دوستم چکار کنم؟

هر وقت داشتی میوفتادی،دستامو محکم بگیر 🫀✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو ب دایم گفتم اجازه میدی بدم گف نه من رل دارم. خودتم اسم داییتو تو گوشیت یچیز دیگه بذار برنداره

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

بلاکش کن

هی میگه شماره ندی میرم دم در تو روش میگم منم گفتم مطمعنم اشتباه برداشت کردی داییم همچین آدمی نیست 

بعد من مطمعنم این یجا تپق میزنه که با همچین آدمی دوستم یعنی اسم منو میاره اینجا برام بد میشه😐💔

هر وقت داشتی میوفتادی،دستامو محکم بگیر 🫀✨