2777
2789
عنوان

از شوهرم‌ ناامید شدم برای همیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2819 بازدید | 119 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم قبلا دیده بودم سرچ کرده بخاطرهمین هواسم بود همیشه اینستاگرامشو چک‌میکردم ولی اولین بار بود دیدم ...

خودتوگول نزن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

من فکر میکنم حدود نود درصد مردهای ایرانی اینطوری ان

۹۹/۹ درصد اون۱/ صدم بخاطر اینه یا بلد نیست یا گوشیش مثل خودش قابلیت نداره

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

دقیقا چقدر قدیم زندگی ها راحت بود مرد فقط زن خودش رو میدید و تمام اما الان برعکسه

واقعا الان برعکسه دقیقا درست گفتید، مرد همه زنهارو میبینه زنشو با هزار تاذهرزه مقایسه میکنه اما نجابت زن خودشو حاضر نیست ببینه

من چهارساله دارم تحمل میکنم یه بارم به قصد طلاق رفتم اما اومد با خواهش و تمنا و گریه و تهدید برگردوندم اما من تا طلاق آروم نمیشم چون بهش بی اعتمادم بیرون که میره نگرانی و استرسم شروع میشه تا نصفه شب باز برمیگرده خونه

چطور مگه؟

اینکه همه مردامثل همن وخیانتکارن وهمه مردامیبینن 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بدترین احساس حتی از مرگ فرزند هم باللتر ،تجربه این مورد هست که متاسفانه حیلی هم زیاد شده.

قدیما هم بود اما مردا به خاطر نجابت بیشتر زنها و ایمان و نبود رسانه که هر  دم چیزهای جدیدی ازرابطه ها رو ارائه میکنه نبود.

باید بدونیم یه طرف دیگه این ماجرا هم زنهای هرز و هوسران و حتی انتقلم جویی هیتند که چون خودشون زندگی های موفقی نداشتند یا اعتماد به نفس متعالی ندارند ،می خوان خودشون رو در زندگی دیگران تجربه کنند.

مردا در جای خودشون مقصر .(اصلا" خیانت هیچ وقت توجیهی ندارد) این بماند اما خدابیش جامعه رو ببینید...چقدر افتضاح شده. ..

زن رو تو خیابون میبینی با ظاهر وحرکاتش داره میگه بیا...

زنهای خوبی تو جامعه نداریم و البته در ادامه هم مردان ضعیف النفس و در ادامه متلاشی شدن خانواده..!

همین بلایی که داره به سر جامعه میاد. و کمتر خانواده ای پیدا میکنی که از درون خوشبخت و با دل قرص زندگی کنند.اونم اغلب مربوط به خانواده هایی میشن که از نظر اعتقادی وایمان واقعی(نه ظاهری)یه چیزهایی تو وجودشون هست.

به خدا توکل کن و باهاش حرف بزن. بدون تلاش برای برگردوندن زندگیت،از میدون بیرون نرو. 

زندگی تو مال تو و به خودت بگو صاحبشی و نمیذاری هیچ کس دیگه ای صاحبش بشه. بی اعتماد شدن ،احساس بسیار بدیه. اما با یه مشاور کاربلد صحبت کن. از این قضیه هم راحت رد نشو اما با دعوا روی شوهرت رو باز نکن اما بهش بفهمون که چقدر دلت شکسته و چقدر برای زندگی مایه گذاشته. بهش بفهمون، این چیزا هر چقدر هم تو جامعه زیاد شده باشه،برای یک زن یا مردی که برا زندگیش تلاش میکنه،هیچ وقت هیچ وقت قابل قبول و توجیح نیست.

به خودت به عنوان یه آدم قوی نگاه کن که از همه زنها بیشتر قدرت جذب و ماندنش رو داری.

این زندگی مال توئه و قدرت حفظ کردنش رو داری با توکل به خدا. آمین.