2777
2789

با مردی که بعد از چند سال تعقییر رفتار میده و میخواد تو رو به چالش بکشه باید چه کار کرد

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه به  مجازی 😉 

اینکه مثلا تو رابطه عذاب وجدان داشته باشی بخاطر اینکه عز خانوادت مخفی میکنی یا یکی از اعضا راضی نیست عادیه؟

این چیزا باعث میشه من سرد بشم ازش ولی نمیتونم دل بکنم امیدوارم بهمون یا نمیتونم بی خبر بمونم ازش اینا از چیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با مردی که بعد از چند سال تعقییر رفتار میده و میخواد تو رو به چالش بکشه باید چه کار کرد

یعنی چجوری میخواد به چالش بکشه 

تغییر مرد ها دلایل زیادی داره 

خستگی از یکنواختی 

از چشم افتادن پارتنر 

و .....

کامل تر توضیح بده

اینکه مثلا تو رابطه عذاب وجدان داشته باشی بخاطر اینکه عز خانوادت مخفی میکنی یا یکی از اعضا راضی نیست ...

عزیزم 

این عذاب وجدان طبیعی نیست و بخاطر رفتار وابسته ی پدر مادرمونه که احساس میکنیم چیزی رو داریم ازشون مخفی میکنیم 

اما تو رابطه رفتن حق طبیعی شماست 

فقط مهمه که تو ارتباطت چارچوب داشته باشی و در مورد رابطه ت با اعضای خانواده ت صحبت نکنی که بعد ها قضاوت بشی

یعنی چجوری میخواد به چالش بکشه تغییر مرد ها دلایل زیادی داره خستگی از یکنواختی از چشم افتادن پارتنر ...

بعد از هفت سال انگار یه اخلاقای عجیبی درونش متولد شده مثلاً خودشو کنار می‌کشه تا من برم عذر خواهی یا از اینکه بگه اشتباه کردم امتناع می‌کنه و اعتراض داره چرا من نرفتم منت کشی یا اینکه خیلی زود عصبانی میشه در صورتی که آستانه صبرش بالا بود قبلاً 

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه به  مجازی 😉 

بعد از هفت سال انگار یه اخلاقای عجیبی درونش متولد شده مثلاً خودشو کنار می‌کشه تا من برم عذر خواهی یا ...

بنظرم دلیلش اینه که همیشه فکر میکنه شما کوتاه میای و شما بیشتر وابسته ای 

بنظرم دفعه ی بعدی که بحثتون شد و تا حدی حق با شما بود 

۱_باهاش قهر نکن اما سرسنگین باش 

۲_در کل توی زندگیت یه کاری انجام بده بفهمه داری به خودت و روحت رسیدگی میکنی 

تظاهر نه واقعا اینکارو بکن 

باشگاه رفتن 

کلاس رفتن 

گوش کردن به پادکست 

فیشیال پوست در منزل 

مطمئنم خیلی اخلاقاش عوض میشه

بعد از یکسال  که خوانوادم  از یه شهر دور به خونه ما اومدن و چند روزی موندن  روز اول انگار داشت بهشون حسادت میکرد تا میخواستم یه دقیقه برم پیششون بشینم می‌گفت نرو بیا کارت دارم تا ساعت یک شب که خوابید نزاشت نزدیکشون بشم  فردای اون روز که کلا متحول شد قهر میکرد عصبانی میشد تنهایی می‌خوابید تو اتاق 

بنظرم دلیلش اینه که همیشه فکر میکنه شما کوتاه میای و شما بیشتر وابسته ای بنظرم دفعه ی بعدی که بحثتون ...

واقعا حرفت قبول دارم راهکار های خوبی ان

بعد از یکسال که خوانوادم از یه شهر دور به خونه ما اومدن و چند روزی موندن روز اول انگار داشت بهشون ...

عزیزم یکم احساس کمبود توجه و محبت هم از جانب شما داره مرد ها خیلی احساسی هستن و مثل پسر بچه ها بیشنر بهش محبت کن 

البته نه اینکه یه دفعه محبتتو زیاد کنی آروم آروم 

عزیزم یکم احساس کمبود توجه و محبت هم از جانب شما داره مرد ها خیلی احساسی هستن و مثل پسر بچه ها بیشنر ...

اخه جنبه محبت نداره😂